Brajan Brković, ekstremista, koji sebe predstavlja kao omladinskog i ekološkog aktivistu, jutros je na biračkom mestu u OŠ Jovan Popović u novosadskom naselju Liman 2 pokušao da izazove incidente tako što je glasačima, koji su dolazili na biračka mesta da ispune svoju građansku dužnost, psovao majku naprednjačku.

Incident je prijavljen Izbornoj komisiji i očekuje se da nadležni državni organi reaguju kako bi se sprečile ovakve situacije.

Kako saznaje naš portal sa lica mesta, Brković i njegovi aktivisti, žele da prekroje izbornu volju građana tako što kupuju glasove u istom naselju Liman 2.

Podsetimo, kako je portal NS Uživo juče objavio, Brković je sa svojom malobrojnom grupom planirao nasilne incidenate i provokacije na biračkim mestima širom Novog Sada, a jutrošnji incident samo je dokaz da je na delu njihov opasan scenario.

Tako Brajanov pobratim Miran Pogačar u intervjuu za jedan drugi portal otvoreno najavljuje da će se izbornoj volji građana suprotstaviti nasiljem!

Kao što je već objavljivano, trio Brković-Bagarić-Pogačar već se istakao maltretiranjem trudnica i penzionera na blokadama, prebijanjem čak i svojih aktivista, ali i neistomišljenika i napadom dimnom bombom na urbaniste. Svoje političke stavove kultivisali su kroz parolu “Srbe na vrbe” i skrnavljenjem nacionalne zastave na Limanu.

NS Uživo poziva građane da ne nasedaju na provokacije šake plaćenih primitivaca koji ruže i ruše grad, a državne organe da rade svoj posao i da ne dozvole da pristojni Novi Sad na dan izbora ponovo bude talac malobrojne ekstremističke družine.

 

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Branko
03/04/2022 17:03

Dajte mi ga na 5 min.,da ga vaspitač lepo i bolno ali učtivo

Milan
03/04/2022 22:29
Reply to  Branko

Branko.. sedi 1.