Foto: Screenshot

U sredu, 31. maja, sa početkom u 10.00 časova, Naučno-tehnološki park Novi Sad organizuje drugi „Dan otvorenih vrata“, na kojem će se studentima u holu i amfiteatru predstaviti vodeće tehnološko-razvojne kompanije, članice NTP Novi Sad.

Dan otvorenih vrata i ove godine pružiće priliku studentima da direktno od kompanija saznaju za mogućnosti dobijanja stipendija, obavljanja stručne prakse ili zaposlenja. Isto tako, studenti će imati jedinstvenu priliku da se neposredno kod predstavnika firmi raspitaju o samim uslovima rada u svakoj kompaniji, dok će neke od članica omogućiti zainteresovanima da obiđu njihove prostorije u Parku.

Pored kompanija posetioci će imati priliku da se na Startup corneru upoznaju sa radom startapa koji posluju u okviru NTP NS kao i sa mogućnostima za studente koje nudi kancelarija EU info point Novi Sad. Prošle godine ovaj događaj posetilo je preko 400 studenata, a ove godine vas očekujemo u još većem broju zajedno sa: Schneider Electric, Novelic, Plassido, INIT technologies, 3Lateral, Syrmia, Norma Grupa LLC, Continental Automotive Serbia i ZF Serbia.

Dan otvorenih vrata je prvi u nizu događaja u okviru novog programa – 3alet, koji organizuje Naučno-tehnološki park Novi Sad a koji ima za glavni cilj da poveže studenate, nauku i privredu, da razvije talenate u oblasti tehnološkog razvoja inovacija ,kao i da stvori uslove za osnivanje i razvoj većeg broja startap preduzeća. Učesnici programa su: studenti, tehnološko-razvojne kompanije i startapоvi.

Svi zainteresovani mogu da se prijave preko ovog linka.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments