Foto: Yoair Blog

Nedeljni horoskop od 7. do 14. novembra 2022. godine!

OVAN

Prioritet za Ovna je pronalaženje odgovarajućih načina da se smiri. Filozofski pristupajte životu, pokušajte da svemu uznemirujućem pristupite sa malo ironije. Tako možete mnogo lakše da se nosite sa novim problemima i sačuvate svoj nervni sistem.

BIK

Period je nepovoljan za bilo kakve velike odluke. Nivo životnog potencijala je primetno smanjen, što znači da nećete moći da pokažete talenat i veštine ili da preokrenete situaciju u svoju korist. Mogući su negativni trenuci, ali se samo malo strpite i oluja će brzo proći.

BLIZANCI

Biće to dobra nedelja za Blizance. Možete mirno da se prihvatite novih zadataka koje ćete lako rešiti, a takođe ne propustite priliku da lako rešite pitanja o starim dugovima. Povoljan trenutak za učenje nečeg novog, proširenje obima svog znanja.

RAK

Postoji mogućnost da Rakovi ne shvataju ozbiljno svoje zdravlje. Trebalo bi da naučite kako da trošite energiju u fazama, bez žurbe, inače možete doživeti emocionalno sagorevanje na poslu. Obratite pažnju na sport, posebno, hodajte češće na svežem vazduhu.

LAV

Sada je poseban period za žene Lavove, jer lako osvajaju i privlače pažnju. Iskoristite ovu energiju za lični razvoj i nova poznanstva. Za muškarce, sve je malo komplikovanije – bolje je odložiti kreativne i popravljane poslove do dobrih vremena. Ne preterujte u obavezama i obratite pažnju na svoje zdravlje.

DEVICA

Blagotvorno dejstvo na blagostanje i fizičku spremnost –  Device očekuje povoljan energija kada je reč o sportu i kratkim putovanjima. Postaćete popularniji, znate kako da nekoga ubedite u nešto, dobićete nove alate za razvoj karijere. Sada se preporučuje da se radoznalost usmeri na saznanja u oblasti nauke i kreativnosti.

VAGA

Vaša društvena sfera počinje da se menja. Vaša ljubaznost i otvorenost pomoći će vam da steknete nova korisna poznanstva. Ne zaboravite na negativne osobine vašeg karaktera koje vam povremeno komplikuju život. Pokušajte da radite na sebi kako bi se oslobodili svega što vam ne donosi dobro i ne prija.

ŠKORPIJA

Očekuje vas aktivan kreativni period. Simbolizuje izbor cilja, koncentraciju unutrašnje energije. Osetljivost, intuicija i prijemčivost će se povećati. Moguće je da ćete osetiti nalet energije i sa entuzijazmom se baciti na posao. Verovatno ćete moći lako da rešite profesionalna pitanja, oživite ideje.

STRELAC

Period svesne aktivnosti. Položaj nebeskih tela u ovom trenutku doprinosi želji za delovanjem. Sada je pravo vreme za putovanja, sve vrste komunikacije. Pokušajte da ne polažete velike nade u sreću u kupovini i prodaji, u igrama na sreću… Pažljivo se posvetite planiranju finansija kako biste održali stabilnost.

JARAC

Predstavnici znaka će konačno postići željene rezultate ili dobiti ono o čemu su toliko dugo sanjali. Dugo ste radili na tome i zaista to zaslužujete. Oko vas se mogu pojaviti ljudi čiji će autoritet biti značajan. Ali nemojte žuriti da se opustite i budite spremni za nove obrte sudbine.

VODOLIJA

Predstojeća nedelja je pogodna za učenje novih veština i sticanje vrednog iskustva. Sudbina je pripremila sastanak sa važnom osobom. Očekuju se značajne promene na ličnom planu. Iako nećete biti svesni, pred vama zanimljivo romantično iskustvo.

RIBE

Dolazi period pogodan za kreativno izražavanje, tokom kojeg možete pokazati svoje veštine i talente. Možete se pokazati kao lider i neko ko uvek iam obilje ideja. Biće prilike za jačanje finansijske situacije. Vaše srce je otvoreno i to će vam pomoći da pronađete novog partnera.

sensa.mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments