Foto: Privatna arhiva

Nenad Popović odlučio je da prepešači svoju zemlju. Ali, samo iz jednog razloga- kako bi pomogao devojčici i heroini Marti. Iako je novac za Martu i njenu porodicu sakupljen, ovaj hrabar mladić rekao je za NS Uživo da ne odustaje od svoje akcije i da će novac koji se sakupi tokom njegovog humanitarnog gesta biti preusmeren na druge porodice. 

-Isplanirao sam da uključim još više ljudi u ovu akciju. Sada sa mnom ide još zainteresovanih dobrovoljaca- rekao je za NS Uživo Nenad.

U avanturi kroz Vojvodinu bile su i dve Novosađanke, a jedna od njih nastaviće put do kraja. To su vaspitačica Slađana Petrović i Kristina Nosović koja se bavi digitalnim marketingom.

Foto: Privatna arhiva

Donacije za trinaestogodišnju Martu Jovičić, iz opštine Žabari, koja vodi brigu o svojim bolesnim roditeljima i mlađoj sestri i bratu, su obustavljene jer je novac prikupljen. Uspelo je da se prikupi više od 7.000 evra.

-To je zaista divno, imajući u vidu da je ta akcija trajala mesec dana. Preusmeravamo donacije na druge porodice- istakao je ovaj mladi humanitarac.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments