Foto: RTS
Metalac i Ana Đurić Konstrakta napravili su humanitarnu saradnju namenjenu obojeloj deci od raka. Inspirasani rekvizitima koje naša predstavnica Evrovizije koristi tokom izvođenja njenog nastupa, u pitanju su lavor i bokal.

Kako piše na sajtu ove komapnije akcija je osmišljena na zahtev kupaca i ceo prihod od prodaje ide tamo gde je napotrebnije.

-Uvažavajući potrebe i želje naših kupaca i negujući odnose sa zajednicom, u saradnji sa Anom Đurić Konstraktom napravili smo ograničenu seriju setova Metalac x Konstrakta. Setovi se od danas nalaze u pretprodaji, a ceo prihod od prodaje doniraćemo NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka. Iskoristite priliku da dobijete svoj limitirani set i pridružite se našoj humanitarnoj akciji – stoji na sajtu metalac posuđa.

Foto: market.metalac.com

Količina je limitirana na 500 setova, a svakog dana od 10.00 časova, na sajtu će biti objavljena preostala količina.

Set čine lavor bele boje sa plavim rubom i beli bokal, identičan setu koji je kompanija Metalac poklonila Konstrakti.

O poručivanju i preuzimanje setova pročitajte OVDE , a sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 032/40 40 40 ili preko mail kontakt@market.metalac.com.

Celokupan prihod od prodaje biće doniran NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka. Prikupljena sredstva NURDOR-u će biti donirana preko Fondacije Metalac, koja će informaciju o donaciji učiniti javno.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dalinor
08/05/2022 11:57

Bravo, divno.

VladaNS
08/05/2022 12:18

Svaka čast za ovaj gest!