Foto: espreso.co.rs

Univerzalnost je njegova nesumnjiva prednost, to znači da će dobro funkcionisati za belu, crnu ili obojenu odeću.

Verovatno se pitate šta bi trebalo da urade tri supene kašike šećera dodane u vaš veš. Ispostavilo se da ovaj tipični kuhinjski proizvod takođe dobro funkcioniše u kupatilu. Njegov rad će vam se sigurno dopasti.

U zavisnosti od željenog efekta, potopite odeću u vodu sa šećerom ili je dodajte u mašinu za pranje veša, u odeljak za deterdžent ili omekšivač. Ne znaju svi, ali šećer, osim slatkog ukusa i visoke kalorijske vrednosti, ima još nekoliko prednosti. Tri supene kašike su dovoljne da vidite razliku.

Foto: stilkurir.rs

Pa, šećer deluje kao osveživač boje. Samo umočite odeću u rastvor šećerne vode i sačekajte nekoliko sati. Nakon toga, operite kao i obično. Ova metoda sprečava da tkanine izblede i poboljšava njihovu prirodnu boju.

To znači da će dobro funkcionisati za belu, crnu ili obojenu odeću. Univerzalnost je njegova nesumnjiva prednost. Ako nemate toliko vremena ili želje da se igrate natopljenom odećom, možete to učiniti brže. Samo stavite šećer u mašinu za pranje veša, u odeljak za deterdžent ili direktno u bubanj. Ovo je dovoljno da produži lep izgled odeće.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments