Претрага
Претрага
Close this search box.

Novak Đoković podneo molbu za ulazak u SAD

FOTO: MANAN VATSYAYANA / AFP / PROFIMEDIA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dostavio je dokumentaciju i podneo molbu za dobijanje posebne dozvole za ulazak u SAD.

Ovu informaciju preneo je njegov brat Đorđe Đoković u intervjuu za Tanjug.

“To je nešto što nažalost nije u našim rukama, Novak mora da dobije posebnu dozvolu, s obzirom na to da SAD i dalje ne dozvoljavaju ulazak nevakcinisanima, što je prosto neverovatno jer je ceo svet otvoren i sportski događaji širom sveta održavaju se sa vakcinisanim i nevakcinisanim sportistima”, rekao je Đoković.

Novak je dostavio svu potrebnu dokumentaciju, molbu, a direktori turnira u Indijan Velsu i Majamiju su javno izneli stav da je potreban tim turnirima i da žele da doĐe, dodao je on.

“Ostalo je svega još par dana do oduke i ostaje nam da se nadamo pozitivnom ishodu”,
 poručio je Đore Đđoković.

Brat najboljeg tenisera sveta istakao je da su svi u porodici ponosni na način na koji je Novak osvojio 10. titulu u Melburnu, uprkos svim problemima u poslednjih godinu i po dana.

Takođe, dodao je da je on već polako počeo sa treninzima i da se nada da će osvojiti što više titula ove godine, bez obzira na to da li će igrati u SAD.

Kada je u pitanju organizacija “Serbia opena”, koji će se ove godine održati u Banjaluci, Đorđe Đoković rekao je da su pripreme u punom jeku, da je izgrađen novi stadion i novi Bulevar u okviru kompleksa.

“Očekujemo veliki broj tenisera iz Top 10 i Top 20. Uskoro ćemo objaviti i njihova imena”, poručio je Đorđe Đoković.

B92/Tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti