Foto: Ustupljena fotografija

Zakazali smo druženje u petak i subotu, 12. i 13. maja kada će se održati peta “Novosadska cvetna pijaca” u prolećnom ciklusu

Lokaciju nismo menjali, tako da nas svi naši sugrađani i sugrađanke, kao i posetioci našeg grada, mogu pronaći u petak i subotu na platou ispred SPENS-a, gde ćemo zajednički obojiti plato u prolećne boje. Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19.00 časova, a u subotu od 8.00 do popodnevnih sati.

Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, nešto ukrasno i kreativno, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.

Cilj nam je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Foto: Pexels

Narednu “Cvetnu pijacu” planiramo da organizujemo 19. i 20. maja. Pozivamo sve građane/ke i medije da posete i ovu prolećnu “Novosadsku cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije, urede svoje balkone i vrtove i da uživaju u cvetnom platou.

Takođe, možete nas pratiti i preko:
sajta (http://pokretgorana.org.rs/),
facebook stranice (https://www.facebook.com/pokretgorana/),
instagram profila (https://www.instagram.com/pokretgorananovogsada/) kao i u medijima.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments