Foto: 24sedam

Predsednica opštine Ruma Aleksandra Ćirić doprinela je tome da građani uživaju u nesvakidašnjem spektaklu kakav do sada grad ne pamti

Ako sanjate da provedete predstojeće praznike na raskošno dekorisanim ulicama kakve ste do sada gledali na fotografijama svetskih metropola, čini se da nećete morati da otputujete kako biste doživeli prazničnu euforiju na pravi način!

Praznična atmosfera upotpunjena jedinstveno dekorisanim ambijentom Malog parka, ulice osvetljene najoriginalnijim svetiljkama, prateći elementi u vidu irvasa, polarnih zvezda i veličanstvene jelke učinili su da Rumom zavlada prava bajka tokom ovih hladnih dana.

“Božićna ulica” na Gradskom trgu doprinosi duhu predstojećih praznika, pa će tako miris kuvanog vina, ukusna, topla hrana i druženje sa sugrađanima upotpuniti utisak i omogućiti svima da uživaju u raznoraznim rukotvorinama i gastronomskim specijalitetima.

Ali tu nije kraj! Ljubitelji zimskih aktivnosti imaće priliku da potpuno besplatno uživaju na klizalištu, uz zagarantovan provod i opuštenu atmosferu.

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Bojana
21/12/2022 07:34

Svaka cast

V. Dragan
21/12/2022 15:07

Bravooooooo,prelepo izgleda

Saša
22/12/2022 17:00

Nemož ne pogledati!