Novosadski Kup

Četvorodnevni humanitarni turnir održaće se krajem maja!

U saranji sa neprofitnom organizacijom ”NA MLADIMA SRBIJA OSTAJE” i medijskom kućom NS UŽIVO, održaće se fudbalski humanitarni turnir u malom fudbalu”NOVOSADSKI KUP”. Turnir će se održati 26, 27,28 i 29. maja 2022. godine u Novom Sadu u ulici Petra Drezgića na Salajci.

Učešće je ograničeno na 32. ekipe, igra se (5+1) u sastavu od 5 igrača i jednog golmana, s tim da svaki tim ima slobodu da prijavi do deseti igrača u slučaju umora i eventualnih povreda. Kotizacija po ekipi iznosi 7.000 rsd. Igra se na betonskom terenu. Sistem takmičenja je po principu kupa.

Plan kvalifikacija:

Zahvaljujući ogromnom odzivu naših sportista prikupljeni su potpisani dresovi fudbalera naše zemlje, te će isti biti stavljeni na aukciju a sve pare od prodatih dresova biće uplaćene u humanitarne svrhe. Ulaznice za turnir se plaćaju na ulaznoj kapiji. Cena istih nije određena te je za ulaz dovoljno da svako da koliko je u mogućnosti ubacivanjem novca u humanitarnu kutiju.

Prijave za turnir kreću od ponedeljka 09.05.2022. godine, a broj ekipa je ograničen. Prijave se zatvaraju čim se dostigne broj od 32 ekipe. Sve dodatne informacije možete dobiti putem mail-a novosadskikup@gmail.com ili putem dm-a na instagram stranici ns_kup.

Humantirni kup Salajka

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments