Foto: nsuzivo.rs

Reporteri portala NS Uživo obišli su danas Beočinsku pijacu, koja je otvorena sredom i subotom. Pogledali smo i uporedili cene i ustanovili da su cene voća i povrća niže nego na gradskim pijacama. Kako navode, prodavci su iz okoline, a robom se snabdevaju sa Fruške gore i Sremske Mitrovice

POVRĆE

Na Beočinskoj pijaci je skromniji izbor voća i povrća. Cene variraju od tezge do tezge, na pojedinim tezgama se roba kupuje isključivo na gajbe.

Ako želite da kupite paradajz cena se kreće od 110 dinara do 140 dinara u zavisnosti od sorte, dok za krastavac treba da izdvojite od 80 dinara do 90 dinara.

Foto: nsuzivo.rs

Za kilogram mladog krompira potrebno je da izdvojite 100 dinara, a za kilogram tikvice 50 dinara.

Kukuruz šećerac možete pronaći po ceni od 30 dinara do 40 dinara, a kilogram kupusa po ceni od 50 dinara. Karfiol se kupuje na komad po ceni od 150 dinara.

Foto: nsuzivo.rs

Cena paprike babure je od 100 dinara do 150 dinara.

VOĆE

Kajsije se na pojedinim tezgama kupuju isključivo na gajbe po ceni od 130 dinara za kilogram. Na drugim tezgama možete da kupite kilogram i više kajsije, cene se kreću od 120 dinara.

Za kilogram lubenice je potrebno izdvojiti 50 dinara, dinje idu na kilogram i komad, a cena je od 80 dinara.

Foto: nsuzivo.rs

Višnje idu od 130 dinara, a trešnje od 180 dinara. Nektarine variraju od 70 dinara do 100 dinara, a cena banane 130 dinara po kilogramu.

Foto: nsuzivo.rs

Za kilogram šljive je potrebno izdvojiti od 130 dinara.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments