Zbog realizacije programa u okviru otvaranja godine Evropske prestonice kulture, doći će do privremene izmene režima saobraćaja u pojedinim delovima Novog Sada.

Izmena saobraćaja na Bulevaru Mihajla Pupina

Zatvaranje desne saobraćajne trake u ulici Jovana Đorđevića (pri skretanju iz Bulevara Mihajla Pupina) do ulice Ilije Vučetića u periodu od 14 časova u petak 24. decembra do 08.00 časova u nedelju 16. januara. Potom deo Bulevara Mihajla Pupina od raskrsnice Žarka Zrenjanina i Modene do raskrsnice Pionirske i Jovana Đorđevića biće privremeno zatvoren za saobraćaj, kao i parking kod poslastičarnice „Carigrad“ od 6 časova u nedelju 26. decembra do 6 časova u utorak 28. decembra 2021. godine.

Ovi delovi biće privremeno zatvoreni zbog montaže dela scenografije koja će biti deo svečanog otvaranja Evropske prestonice kulture, predstave „Zeniteum :: 2022“, zakazane za 13. januar 2022. godine.

Zatvaranje saobraćaja kod mosta Duge i u Podgrađu

Povodom realizacije programa u okviru Dočeka 2022 godine, 31. decembra, za kada je planirana predstava „Tesla izumetnik“ kod mosta Duga potom povorka građana preko mosta sve do Podgrađa Petrovaradinske tvrđave gde će biti Tesla svetlosna galerija, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja i to u nekoliko faza:

-Zatvaranje saobraćaja na delu Bulevara Mihajla Pupina od raskrsnice Sonje Marinković i Ive Lole Ribara do dela na obe trake na Trgu neznanog junaka od  7 časova u četvrtak 30. decembra do 17 časova u subotu 1. januara 2022. godine.

-Zatvaranje saobraćaja na Varadinskom mostu od 7 časova u četvrtak 30. decembra do 17 časova u subotu 1. januara.

-Zatvaranje saobraćaja u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave u sledećim delovima:

-od ulaza u Beogradsku ulicu do skretanja na Petrovaradinsku tvrđavu iza Beogradske kapije

-deo ulice Prote Mihaldžića od raskrsnice sa ulicom Trg vladike Nikolaja

-ulaz u Štrosmajerovu ulicu od raskrsnice sa ulicom Trg vladike Nikolaja

U periodu od 8 časova u sredu 29. decembra do 20 časova u nedelju 2. januara.

-zatvaranje parkinga na Trgu prote Mihaldžića od 8 časova u sredu 29. decembra do 8 časova u nedelju 2. januara 2022. godine.

Organizatori mole sugrađane za razumevanje i strpljenje, zarad što bezbednije realizacije programa u okviru Dočeka i što lepšeg uživanja u događaju koji je postao brend grada i kao takav slavi najlepše vrednosti Novog Sada i predstavlja ga u Evropi.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments