Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 6 i 12, zbog rekonstrukcije kolovoza u Ulici Ćirila i Metodija, od Šarplaninske do Gorana Kovačića u Novom Sadu.

Izmenjen režim saobraćanja linija važi od 21. oktobra do završetka radova. Autobusi na ovim linijama menjaju trasu kretanja:

LINIJA BROJ 6

Smer sa Podbare

Od raskrsnice ulica Feješ Klara i Petefi Šandora autobusi saobraćaju desno u Ulicu Petefi Šandora, skreću levo u Ulicu Gorana Kovačića do raskrsnice sa Ulicom Ćirila i Metodija i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Adica

Od raskrsnice ulica Gorana Kovačića i Ćirila i Metodija autobusi saobraćaju pravo Ulicom Gorana Kovačića, skreću desno na Bulevar patrijarha Pavla, levo u Vršačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije 6 koriste postojeća stajališta drugih linija i jedan par privremenih stajališta u Ulici Gorana Kovačića isperd kbr. 23A i 28 i par privremenih stajališta u Ulici Petefi Šandora ispred kbr. 63 i 66.

LINIJA BROJ 12

Smer iz Centra

Od raskrsnice ulica Feješ Klara i Šarplaninske autobusi skreću levo u Šarplaninsku ulicu i na autobuskom stajalištu u Šarplaninskoj ulici izdržavaju vreme do narednog stajališta.
Smer sa Telepa: Od polaznog stajališta u Šarplaninskoj ulici autobusi saobraćaju levo u Ulicu Stanoja Glavaša, desno u Ulicu Feješ Klare i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije broj 12 koriste postojeća stajališta drugih linija.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments