Foto: nsuzivo.rs

Sugrađani, pre nego što se zaputite na železničku stanicu po navici da uhvatite voz u isto vreme, „Srbija Voz“ obaveštava da će od danas početi primena novog reda vožnje

Po stupanju na snagu važenja novog reda vožnje, planiran je saobraćaj 2 međunarodna voza, 2 pogranična voza, 206 vozova u unutrašnjem saobraćaju i 128 vozova iz sistema BG:VOZ.

Međunarodni voz za Bar polaziće iz stanice Zemun u 19.58 časova i iz stanice Bar za Zemun u 19.00 časova. Pored večernjeg, od 16. juna do 17. septembra 2023. godine, u letnjoj sezoni, saobraćaće i dnevni međunarodni voz za Bar.

Foto: Aleksandar Milutinović/TONS

Između stanica Dimitrovgrad i Sofija saobraćaće 2 pogranična voza.

U unutrašnjem saobraćaju predviđeno je 25 brzih Inter City i 11 Regio Expres vozova do Novog Sada, 2 Regio Expres voza do Užica, 2 Inter Regio voza do Zvornika, kao i 166 polazaka Regio vozova.

Zbog radova na infrastrukturnim kapacitetima Niš-Brestovac, nije planiran saobraćaj vozova na relacijama Niš-Preševo, Niš-Merdare i Niš-Leskovac.

Novi red vožnje 2022/2023 god. kao i sve komercijalne povlastice i posebne ponude za prevoz putnika, mogu se pogledati na sajtu www.srbijavoz.rs.

„Srbija Voz“ a.d. će nastaviti da blagovremeno obaveštava putnike o svim servisnim informacijama putem sajta i na društvenim mrežama.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments