Omladinac Fruškogorac
nsuživo.rs

U okviru 22. kola Prve novosadske lige u Stepanovićevu su se sastali domaći ”Omladinac” i ”Fruškogorac” iz Sremske Kamenice.

Omladinac 1-1 Fruškogorac

Ni ovog puta kao ni u prethodne tri sezone ekipa ”Fruškogorca” nije uspela da osvoji sva tri boda u Stepanovićevu. Ovo je treća utakmica po redu koja je završena nerešnim rezultatom, a gledajući istoriju gosti iz Kamenice preko 12 godina nemaju pobedu na terenu u Stepanovićevu. Po rečima trenera domaće ekipe Tomić Uglješe, podela bodova ne odgovara nikome.

Omladinac Fruškogorac
nsuživo.rs

Domaćin je za nijanu bolje ušao u utakmicu, iz par brzih kontranapada pokušao je da zapreti ali bezuspešno. Gosti su praktično iz prve prave prilike došli do gola. Đukić je odlično dodao loptu do Igora Begovića koji je prebacio defanzivca i jakim udarcem savladao Zeljkovića. Igrao se 26. minut utakmice. Nakon toga uglavnom igra na sredini terena, gosti su gurali loptu a domaća ekipa držala je ”zelene” daleko od gola. Pred kraj prvog poluvremena za ”Omladinac” svoj šut je oprobao Nakomčić, udarac je otišao pravo u ruke Rankovu.

Na početku drugog dela strelac gola Begović umako je odbrani i pogodio samo stativu. To je bilo sve od uzbuđenja, jer je nakon toga ponovo usledio period igra na sredini terena sa dosta grešaka na obe strane. Gosti su imali blagu terensku inicijativu, kružili su oko kaznenog prostora domaće ekipe ali bez konkretne završnice. A onda ”žuti” stižu do izjednačenja u 70. minutu utakmice. Centaršut na peterac, gužva i lopta stiže do Ognjena Đukanovića koji šalje loptu u gol za poravnanje. Gosti dva minuta kasnije dolaze do novog gola, Đukić je bio strelac, ali je signalizirana ofsajd pozicija. Probao je i Paunić ali njegov udarac je otišao pored gola. I domaćin je pred kraj imao dva udarca sa distane, oba je lako ukrotio gostujući čuvar mreže Rankov. Tri mintua pre kraja, Dragojlović je probao lukavim udarcem sa preko 40 metara da lobuje Zeljkovića, ali je čuvar mreže osujetio pokušaj i zaustavio udarac.

Uglješa Tomić
Trener ”Omladinca” Uglješa Tomić

Na kraju podela bodova. Vredan bod za domaće koji polako sakupljaju neophodne bodove za opstanak, sa druge strane gosti imaju za čim da žale. Kako stvari sada stoje na tabeli, za njih je trka za najviši plasman najverovatnije završena.

Sudijska trojka: Nikolaš Nemanja, Štumpf Željko i Milojević Nikola

Delegat utakmice: Pezer Goran

Sudijska trojka sa utakmice

Omladinac: Zeljković, Savić (od 61. Kosjer), Štefek (od 74. Ćupina), Pecelj, Đorđević, Jovanović (od 74. Bulatović), Martinović, Radin (od 61. Hernaus), Nakomčić, Subotić (od 74. Makarić), Đukanović.

Fruškogorac: Rankov, Teofilović (od 47. Ćirić), Paunić, Tucakov, Perović, Dragojlović, Popadić, Sapundžić N., Sapundžić V, Đukić, Begović (od 90. Miavec).

nsuživo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments