Foto: Večernje novosti

“Brinućemo o Srbiji, domaćoj privredi, porodici i selu!” grmela je Milica Đurđević Stamenkovski pred aprilske izbore. Međutim, za vrlo kratko vreme, njeno zbližavanje sa Đilasovim medijsko-političkim kartelom, bahata vožnja u pijanom stanju i ljubav prema luksuzu, učinili su da bi na sledećem mitingu trebala iskreno da poruči – “Brinućemo o stranom interesu, tajkunskim medijima, sebi i gradskim blejačima!”

Kako drugačije da objasnimo činjenicu da Milica Zavetnica nije izrekla ni reč o porodici otkad je prešla cenzus na aprilskim izborima? Nije se udostojila ni da demantuje vesti da je vozila pijana i time ugrožavala decu i druge učesnike u saobraćaju. Odbijanje da se prihvati odgovornost za zloupotrebu alkohola i pošalje jasna poruka da je takvo ponašanje u saobraćaju neprihvatljivo, direktno ugrožava sve porodice u Srbiji.

Ni reči o porodičnim vrednostima od kada je prešla cenzus

Ako vest nije tačna, zašto je Milica nije snažno demantovala i negirala, koristeći priliku da ukaže na važnost bezbednosti u saobraćaju? To su vrhunske porodične vrednosti, a ne statiranje na tajkunskim medijima koji vrše pritisak na državno rukovodstvo povodom najvažnijih pitanja.

Gde je selo nestalo iz javnih nastupa Milice Đurđević Stamenkovski? Sva sela i sve gradove zamenio je Beograd i nada da će se tu moći, uz zanemarivanje svih zaveta i obećanja, najlakše domoći vlasti i uticaja.

Čini se da su glasači “Zavetnika” i pre potvrde mandata u skupštini, izigrani i iznevereni.

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
04/07/2022 21:29

Kako su je samo tabloidi kovali u zvezde. Mogu reci da me je prijatno iznenadilo…