Viber grupa “Patrole radari cele Srbije”, ima preko 25.000 članova a svi su većinom aktivni vozači iz cele Srbije

Aplikacija Viber za razmenu poruka poziva i multimedijalnih sadržaja, broji milione korisnika širom planete, a danas je teško naći korisnika pametnih telefona koji je ne poseduje, upravo su u tome kreatori ove grupe videli potencijal.

Preko grupe, članovi, pored upozoravanja na patrole, jedni druge opominju na radove na putu, zastoje, saobraćajne nezgode itd…

Slične grupe postoje i u regionu, ali srpska je jedna od prvih i najaktivnijih.

Grupa ima svoja pravila kojih se pridržavaju svi članovi, a možete joj pristupiti jednostavnim klikom na OVAJ LINK

Nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Detelinarac
19/06/2021 10:26

Ako pitate bilo kog policajca, ovo je glupost teska. Pa i oni su u tim grupama…….

Ivan
24/06/2021 18:19

Priključio sam se grupi pre dva dana, a onda me je danas neko blokirao i ne mogu da pratim situaciju. Kod drugih sam pročitao Pravila grupe od kojih jedno kaže da poruke, sugestije i primedbe ne treba slati u čet već u inboks. Ali niko od mojih poznanika koji su članovi grupe nisu mogli da otkriju gde se nalazi inboks.
Da li neko možda zna?

Bshsj
24/06/2021 22:06
Reply to  Ivan

Udji u patrole novi sad 00-24

Lazar
23/08/2021 01:17

Koliko znamnkontola radara i kontola saobraćajne policije je u tome da vas zapazi u pekršaju,a ne da pijani,drogirani i divljački izbegavate patrole. Po meni ovakava vest je bespotrebna i suvišna….

Dadara
07/01/2022 12:46

Platice dozivotnim zatvorom. jednog dana kad dodje pravda za samoljupce zapadne kulture. PLACACE DOZIVOTNO NA ROBIJI. Upravo me blokirali zbog poziva na ustanak protiv njihove kraljice monsyruma engleske i ustanka koji se dize u Melburnu.