Foto: nsuzivo.rs / Pavle Pejić

U Srbiji će danas biti minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 19°C, a maksimalna od 26°C do 30°C.

U Srbiji će u utorak biti razvoj umerene do jake oblačnosti u centralnim i južnim predelima sa mogućom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Na severu Srbije slab do umeren prolazni razvoj oblaka sa sunčanim intervalima. U popodnevnim i večernjim časovima postoji mogučnost za kišu u Banatu. Vetar slab zapadni i severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 19°C, a maksimalna od 26°C do 30°C. Uveče moguća kiša na jugu, jugoistoku, jugozapadu i delom na severu Srbije.

U Vojvodini će u utorak biti slaba do umerena prolazna oblačnost uz duže sunčane periode tokom dana. Kasnije popodne i predveče postoji mogućnost za kišu i lokalne pljuskove u Banatu. Vetar slab severozapadni i severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 27°C do 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 18°C do 21°C.

U Novom Sadu će u utorak biti slaba do umerena prolazna oblačnost tokom dana uz sunčane periode. Popodne i predveče moguća kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo.

FOTO: PRINTSCREEN/RHMZ

Vreme narednih dana:

U sredu slično vreme kao u utorak uz razvoj umerene do jake oblačnosti tokom dana u centralnim i južnim predelima sa mogućom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom dok bi na severu Srbije ostalo pretežno suvo vreme uz slab razvoj oblaka i duže sunčane periode. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 19°C, a maksimalna od 25°C do 29°C. Uveče moguća kiša na jugu, jugozapadu i jugoistoku Srbije. U drugoj polovini sedmice slabije izražena oblačnost tokom dana sa sunčanim periodima i ređom pojavom kiše ili pluskova sa grmljavinom.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments