Foto: Vojvodina uživo

BEOGRAD -na sinoćnom gostovanju u emisiji Među nama, na kanalu Nova S, profesor pravnog fakulteta u Novom Sadu i bivši predsednik DS i 12 godina predsednik pokrajinske vlade, Bojan Pajtić odlučio je da širi paniku i strah, jer zašto da ne, sada je po njemu svakako pravo vreme za to.

Naime, tokom gostovanja na Nova S Bojan Pajtić je izgovorio da savetuje svim poljoprivrednicima koji učestvuju u protestu u utorak da ne spavaju u svojim kućama, već da se sa porodicama izmeste kod komšija i rođaka, jer će ih posetiti neki ljudi!

Očigledno je da je ovakva izjava profesora Pajtića zapravo orkestrirana manipulacija osećanjima građana, jer već to veče, svega tri sata kasnije, njegov politički saradnik Miran Pogačar iz Novog Sada javlja na društvenim mrežama da je prećeno jednom poljoprivredniku u Gospođincima, u okolini Žablja.

Foto: PrintScreen

I ovde sve postaje zanimljivije, jer poljoprivrednik kome su navodno pretili je Mileta Slankmenac. Po izjavi poljoprivrednika iz Gospođinaca za portal NS uživo, za Miletu kažu:  – On je politički aktivista, manipulator koji je je u stalnoj komunikaciji ne sa lokalnim predstavnicima opozicije već sa onima iz Beograda, pre svega sa poslanikom DS Srđanom Milivojevićem. On je zaposlen u novosadskom preduzeću ZIG. To nije tajna. Mi to znamo i ovo je samo još jedan pokušaj da nas poštene poljoprivrednike koji teškom mukom zarađujemo izmanipulišu podmećući nam ljude kao što je Slankamenac.

N1 odmah preuzima narativ Pajtića i Pogačara, i intervjuiše poljoprivrednika koga su navodno tražili “momci” sinoć. Samo što Slankamenac za N1 kaže da ih nije video, već da su mu javili. Slankamenac takođe kaže da je vest odjednom “eksplodirala” na društvenim mrežama i da mu je javljeno da su novinari spremni. Akcija isplanirana do samog kraja, spremna da bude plasirana u medijima – profesor, aktivista, poljoprivrednik i manipulacija emocijama može da krene u režiji dve sestrinske televizije N1 i Nova S.

A šta je smisao?

Jedini smisao je održavanje nemira i konstantne tenzije u društvu, i na emocijama građana izazvanih zbog tragičnih događaja, destabilizovati Srbiju.

vojvodinauzivo

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
16/05/2023 14:38

Bravo za Pajtica, diktator mora pasti! 🙂

Goggarah
16/05/2023 16:11

Nije to širenje panike,znam ja lično ljude koje su posećivali PRECEDNIKOVI ljudi

Ns.1
17/05/2023 13:59

Ova stranica bi trebalo da se zove S-NS uzivo