Detalj sa utakmice

U vikendu koji je iza nas značajne promene na tabeli viđene su u Novosadskoj ligi, dok u Gradskoj ligi skoro i da nema ”pomeranja”.

Nakon duže vremena imamo novo lice na vrhu tabele, ekipu Novosadske Slavije koja je nakon pobede u derbiju ”skinula” direktnog konkurenta sa pol pozicije. Tatra se pobedom popela na drugo mesto koje deli sa Šajkašem 1908. U donjem delu tabele je prava zbrka! Čak šest ekipa nalazi se u opasnoj zoni sa minimalnom međusobnom bodovnom razlikom pa se iz kola u kolu dešavaju pomeranja na tabeli. U vikendu koji je pred nama imaćemo nove okršaje, a sve utakmice se igraju u subotu zbog Vaskrsa koji je u nedelju. Lider na tabeli Slavija ide na megdan Petrovaradinu koji je u lošoj rezultatskoj seriji. Tatra na svom terenu dočekuje Crvenu Zvezdu a Šajkaš 1908 iz Kovilja dočekuje TSK iz Temerina koji je četvrtoplasirana ekipa na tabeli. U malom komšijskom derbiju sastaće se Fruškogorski partizan iz Bukovca i Kamenički Fruškogorac, a ta utakmica bi mogla ispuniti očekivanja. Biće žestoko i u Stepanovićevu gde se sastaju dve ekipe koje se grčevito bore za svaki bod, Omladinac i ŽSK.

Trenutno stanje na tabeli Novosadske lige nakon 20. odigranih kola:

tabela Novosadska liga

U Gradskoj ligi nije bilo značajnih promena. Vodeća trojka odigrala je bez greške i sa novim bodovima zadržala postojeće pozicije. I u ostalim delovima tabele situacija je ”mirna”. Dobre rezultate vredne pažnje pravi Novosadski Železničar koji je još jednom pobedio ove sezone i sada se nalazi na poziciji broj osam. U vikednu koji je pred nama nema derbi utakmica, pa možemo reći da konkurente za viši delimično ponovo očekuje nešto lakši posao.

Tabela Gradske lige:
Tabela gradska liga

Raspored utakmica 21.kola. Sve utakmice se igraju u subotu.

Novosadska liga:
OFK Jugović – Bačka 1923
Omladinac – ŽSK
Tatra – Crvena Zvezda
Petrovaradin – OFK Slavija
Šajkaš 1908 – TSK
Borac – Dinamo
Fr.partizan – Fruškogorac
OFK Futog – Jedinstvo

Gradska liga:
Susek – Obilić
OFK Hajduk – OFK Sirig
Moskva – Hajduk (Č)
Borac – Železničar
Sloga – Titel
Vinogradar – Hajduk (G)
Čenej – Proleter
Miletić – Bačka

S.Š.

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Marko
21/04/2022 19:23

Obilic u gradskoj ligi ima 9 bodova ne 6