Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Još uvek postoje oni koji veruju u ljubav na prvi pogled, pa su tako oči jedne devojke koja je u nedelju prisustvovala Exitu fascinirale jednog našeg sugrađanina, i to toliko da se tek kroz nekoliko dana setio da je potraži.

Između ostalog, pokušava da je pronađe i preko Fejsbuk grupe koja se bavi kartama za ovaj festival. Novosađanin, koji je objavu stavio sa profila Lazar Hrebeljanović, pokušava na sve načine da dođe do devojke koja mu je “zapala za oko”.

– Zamolio bih da mi se javi devojka sa Latino stejdža ukoliko je ovde u grupi. U nedelju, poslednji dan, između dva i četiri sata posle ponoći smo se gledali i ja sam bio očaran njenom lepotom, valjda sam iz toga razloga pamet izgubio pa se nisam upoznao. Siguran sam da ako je ovde u grupi zna o kome se radi, okretao sam se par puta ne bih li se uverio, ali ono u životu svom nisam doživeo. Bila je sa drugaricom koja je i sama shvatila o čemu se radi, tako da ako je možda ona ovde u grupi, molim da se javi, da me spasi ove tuge. Drugarica je imala šiške i crnu kosu, a devojka koju tražim oči kakve za života nisam video, gde od očiju, ništa drugo ni nisam. Bila je blago našminkana i imala je one šljokice. Hvala i svako dobro – glasi njegov post.

Mnogi su bili oduševljeni ovom objavom, pogotovo pripadnice ženskog pola, koje su se u komentarima pozitivno izrazile o celoj situaciji, poželevši ovom momku svu sreću u potrazi.

– Ja se izvinjavam, smešno je, ali je toliko divno da, dečko, želim ti svu sreću da je nađeš! Toliko ljubavi nisam videla odavno, sem u ovoj objavi – napisala je jedna devojka.

Neki su, pak, pomislili da je sve previše patetično.

– Tuguješ, a ne znaš ni kakva je kao osoba. Da si je bar upoznao, popričao s njom, pa zaboravio da pitaš za broj, ok… Ali ovako, patiš za fizičkim izgledom neke osobe koja ko zna odakle je i ko zna da li bi i htela da te bliže upozna. Ma hajde… To nije patnja – oštra je jedna od komentatorki.

U svakom slučaju, objava je privukla veliku pažnju.

Foto: nsuzivo.rs

– Kako Novosađanin muva devojku na moru? Sedam dana je gleda i osmi dan ide kući – našalio se sa njim jedan sugrađanin, aludirajući na dobro poznatu teoriju da su Novosađani prilično neinventivni i lenji kada je muvanje u pitanju.

“Ona je iz Norveške”, “Car Lazar sa Latino stejdža”, “Ja je navatao, baš nemaš sreće”, samo su neki od komentara sa šaljivim tonom, koji su svakako “podigli” vidljivost objave.

Naravno, bilo je i komentara koji su autora posta prozivali da je bio pod dejstvom neke supstance, ali su mnogi i tagovali svoje poznanice za koje smatraju da odgovaraju opisu lepotice sa Exita.

Kako god se potraga završila, nadamo se da ćemo saznati ishod, a za ljubav navijamo uvek!

mojnovisad.com

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jovana
15/07/2022 00:10

Ljubav na prvi pogled ♥️

Marko
15/07/2022 09:44

Čim izlapi supstanca iz organizma biće gotovo sa patnjom, sve će to izaći kroz znoj