Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Prošlogodišnji novogodišnji dani u Novom Sadu protekli su bez popularnog Zabavnog parka – Ledena šuma. Kako ističu iz organizacionog tima ove sad već tradicionalne manifestacije, Dunavski park će se ubrzo ponovo pretvoriti u “Ledenu šumu”.

Radovi na izgradnji ovogodišnje manifestacije u Dunavskom parku su otpočeli u skladu sa svim dozvolama i saglasnosti nadležnih organa a trenutno radnici postavljaju opremu za klizalište oko jezera, navode organizatori za NS Uživo.

– Uzevši u obzir da je Ledena šuma mesto susreta svih generacija, uz podršku Grada Novog Sada kao i ostalih partnera na ovom projektu, besplatni sadržaji i program za sve posetioce su planirani i za ovu šestu sezonu u vidu bogatog kulturno-umetničkog programa lokalnih izvođača na centralnoj bini, gde će svi posetioci imati priliku da uživaju u predstavama pozorišnih trupa, umetničkim performansima, da se raduju i smeju uz stand up komičare, a biće upriličena i  izložba u saletli Dunavskog parka i još dosta toga zanimljivog – ističu za NS Uživo iz organizacionog tima “Ledene šume”

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Dodali su da je planirano otvaranje manifestacije polovinom decembra meseca, ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili (tačnije, 17.12. u kasnim popodnevnim satima), a u skladu sa svim epidemiološkim merama.

Takođe, tradicionalno će biti organizovan i doček Dečije Nove Godine sa programom prilagođenim našim najmlađim sugrađanima.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Ovo će biti po peti put da se “Ledena šuma” organizuje u Dunavskom parku. Prošle godine, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, shodno propisanim merama i preporukama, klizalište, zimski kafić kao i novogodišnji bazar „Snežni grad“, nisu bili postavljeni u Dunavskom parku.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Рататуј
23/11/2021 12:05

Браво❕

Sasa
23/11/2021 14:04

Ja sam za 2022 Novu Godinu rezervisao apartman u Prenociste Dvoriste najludju noc docekacu u Novom Sadu.