Kompanija MPC Properties novi je vlasnik poznatog beogradskog tržnog centra Delta siti.

Kompanija MPC Properties je regionalni lider u izgradnji i upravljanju nekretninama a kupovinom poznatog šoping centar potvrdio je svoju lidersku poziciju, potvrđeno je iz ove kompanije.

-Kupovinom Delta City šoping centra, MPC Propeties je u mogućnosti da svojim zakupcima i poslovnim partnerima ponudi ne samo kvalitetan i raznovrstan portfolio, već i najbolje tržišne uslove za razvoj poslovanja. Naša dugogodišnja ekpertiza u razvoju i upravljanju najvećim retail i office projektima u zemlji, uigran tim internacionalnih i domaćih stručnjaka, najšira mreža internacionalnih i regionalnih brendova, ali pre svega stabilan i održiv portfolio, čine MPC Properties pouzdanim partnerom za razvoj i nadogradnju biznisa. Ovom akvizicijom naša retail mreža broji čak pet šoping centara i predstavlja apsolutnog lidera na domaćem tržištu, ali i šire –  izjavio je CEO MPC Properties Maxence Liagre.

Ova akvizicija je deo je MPC retail portfolia koji čine UŠĆE Shopping Center, BEO Shopping Center,  Mercator centar Beograd, i Immo Outlet centar.

Delta City je jedan od najposećenijh šoping centara, i to ne samo u Beogradu već i u celoj zemlji. Otvoren je 2007. godine.Vrednost transakcije još nije obelodanjena.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments