Foto: Facebook

Telo nepoznate osobe isplivalo je juče na plaži u blizini luke Salem, koja se nalazi na desetak kilometara od mesta u kom živi majka Brajana Volša, Dajana Volš.

Brajan Volš, podsetimo, optužen je da je ubio suprugu Anu Volš u podrumu njihove kuće 1. janara, a potom njeno telo raskomadao i bacio na najmanje dve deponije u blizini kuće njegove majke.

Volša su, podsetimo, u danima dok se Beograđanka vodila kao nestala, snimile kamere u blizini mesta u kom živi Dajana Volš. Inače, on je snimljen i kako vozi njen crveni automobil, najverovatnije kako bi prikrio svoje tragove.

Podsetimo, istražitelji su na jednoj od njih pronašli krvave džakove, garderobu i nakit, kao i kovid propusnicu na njeno ime. Takođe, otkrivena je testera a u kući je pronađen nož, kao i tragovi krvi Ane Volš.

Međutim, delovi njenog tela nisu pronađeni, pa istražitelji pretpostavljaju da ih je raskomadao i bacio na jednu od deponija koja spaljuje smeće.

Kako prenose američki mediji, policija prikuplja dokaze i pokušava da utvrdi identitet tela koje je juče pronađeno na obali. Njega je, kako naovde, otkrila žena koja živi u blizini i odmah je pozvala policiju.

– Policajci istražuju mesto na kom je u četvrtak popodne, oko 16 sati pronađeno telo. Kuća žene koja je pronašla telo, je na obali, na samom ulazu na plažu i primetila ga je kada je izašla da prošeta psa – preneli su oni.

Za sada nije saopšteni ni pol osobe čije je telo izvučeno iz vode, ali se navodi da je pronađen i šal na telu. Na društvenim mrežama, pojavili su se komentari da se plaža nalazi u blizini kuće majke optuženog za ubistvo Srpkinje.

– Telo je skoro raspadnuto, očigledno je da je duže bilo u vodi – prenose lokalni mediji navode policijskih zvaničnika.

kurir.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments