Cement Fruškogorac
nsuživo.rs

Pred nama su utakmice 21. kola Prve i Druge novosadske lige. Sve utakmice Prve novosadske lige igraju se u subotu, dok su utakmice Druge novosadske na programu u ponedeljak.

Zbog Vaskrsa, došlo je do promena u rasporedu pa će se u Prvoj novosadskoj u subotu odigrati osam dueala a posebnu pažnju privuće derbi kola u Sremskoj Kamenici gde se sastaju domaći ”Fruškogorac” i ”Cement” iz Beočina. Četvrtoplasirani ”Fruškogorac” vrlo izvesno hvata poslednji voz za bilo kakvu nadu da do kraja mogu da se bore za baraž. Sa druge strane, ekipi ”Cementa” bi tri boda u ovom duelu otvorilo put da uz dobre rezultate do kraja mogu do zacrtnog cilja. Remi bi bio koban po obe ekipe.

U isto vreme, u Kisaču se igra isto zanimljiv duel a sastaju se domaća ”Tatra” i ”Dinamo” iz Budisave. Obe ekipe su u teškoj bodovnoj situaciji, a direktan duel mogao bi da otvori neke karte. Trenutni lider dočekuje poslednjeplasirani ”Omladinac” iz Stepanovićeva dok drugoplasirani ”Fruškogoroski partizan” ima takođe lak zadatak pred sobom jer dočekuju ekipu ”OFK Futoga”. Raspoložena ”Bačka” iz Begeča igra još jednu utakmicu pred svojom publikom, ovog puta ugostiće ekipu ”ŽSK”-a iz Žablja. Ranjeni ”OFK Sirig” dočekuje nezgodnu ekipu ”Jedinstva” iz Gospođinaca. U preostalim utakmicama, ”Zvezda” će dočekati ”Petrovaradin” koji je nakon četiri pobede upisao prvi poraz, a u Đurđevu ”Bačka” će odmeriti snage sa ”Jugovićem” iz Kaća.

Raspored Prva novosadska liga

Manje zanimljive duele donosi nam Druga novosadska liga. Prvoplasirani ”Proleter 1951” dočekuje ”Čenej” a tri boda ne bi trebala da se dovode u pitanje. Ekipa ”Suseka” moraće da brzo preboli prošlonedeljni poraz na Klisi jer im sada dolazi nezgodna ekipa ”Vinogradara”. Moraju da budu oprezni, jer im je ekipa ”Hajduka” iz Čuruga za petama sa jednim bodom zaostatka. Trećeplasirani ”Hajduk” iz Čuruga ide na još jedno teško gostovanje a gostuju u Gardinovcima protiv svog imenjaka ”Hajduka”.

U Novom Sadu mali derbi odrigraće ”Železničar NS” i ”Borac” sa Klise. Rakovački ”Borac” beleži lepe rezultate ovog proleća, a imaće priliku da u tome i nastave jer dočekuju slabašnu ”Slogu” iz Loka. Fudbaleri ”Slanobarca” dočekuju odličnu ekipu ”Sofeksa” dok će ”Miletić” iz Mošorina” ugostiti komšije iz Vilova.

Raspored Druga novosadska liga

nsuživo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments