Foto: screenshot/instagram

Ministar odbrane Miloš Vučević pozvao je sve zainteresovane državljane da se prijave na dobrovoljno služenje vojnog roka. On je to učinio moćnim video na društvenoj mreži. 

-Najvažnije odluke donosimo sami. U društvu najboljih. Pokaži šta možeš. Dokaži da možeš- stoji na profilu ministra, a moćan video prate reči:

-Otadžbina te zove da staneš u stroj najboljih. Spremni za sve uslove, jer mi smo Vojska Srbije. Prijavi se za dobrovoljno služenje vojnog roka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

Na služenje vojnog roka mogu da se prijave svi građani od 19 do 30 godina. Prijave se mogu podneti u svim filijalama Pošte Srbije, na portalu e-uprave i u centrima Ministarstva odbrane – nekad vojnim odsecima.

-Momci i devojke koji žele da služe vojni rok u stroju, pored novih znanja i veština, imaće obezbeđene putne troškove, zdravstveno, smeštaj, ishranu, vojnu odeću i obuću, a dobijaće i mesečnu platu od oko 38000 dinara. Nakon odsluženja vojnog roka, i momci i devojke mogu odmah stupiti u profesionalnu vojnu službu – istakao je Vučević.

Foto: screenshot/instagram

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
24/12/2022 13:40

E ako neko na osnovu ovoga prelomi da sluzi vojsku mislim stvarno… 🙂