Foto: nshronika.rs

Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala u Novom Sadu poziva poslodavce i nezaposlena lica na 33. Sajam zapošljavanja. Sajam će se održati 9. marta od 10 do 15 časova u Master centru Novosadskog sajma.

Prijava poslodavaca za učešće na sajmu zapošljavanja je u toku i može da se obavi lično u filijali Novi Sad ili pozivom na broj telefona 021 488 55 21 ili e-mail dragana.jaksic@nsz.gov.rs.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike.

Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Nezaposleni treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla koja je od sada dostupna i na online platformi za učenje Nacionalne službe za zapošljavanje kako bi što bolje sastavili svoj CV i pripremili se za razgovor za posao.

danas.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments