SAVIĆ ODREDIO SPISAK IGRAČA ZA ZAVRŠNI TURNIR SVETSKE LIGE: U Strazburu ćemo odigrati sa ovim timom najbolje što možemo

Savic vaterpolo
Foto: Profimedia/Kurir.rs

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak igrača za završni turnir Svetske lige u Strazburu.

Srbija će igrati u Grupi A, prvi meč je na programu u petak protiv Crne Gore (18.00), dan kasnije sledi meč sa Španijom (16.00), a poslednji meč grupne faze je na programu u nedelju protiv Australije (16.00).

U Grupi B se nalaze Italija, Francuska, Kanada i SAD.

Zbog zdravstvenih razloga na završnom turniru neće igrati golmani Lazar Dobožanov i Vladimir Mišović.

Savić je rekao da je ranije odlučeno da zbog naporne sezone u Strazbur ne idu Strahinja Rašović, Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Sava Randjelović, Djordje Lazić, kao i Branislav Mitrović.

“U godini izuzetno zgusnutog kalendara u Strazburu ćemo odigrati sa ovim timom najbolje što možemo,da i ovi igrači osete zajedno ovo takmičenje. Preostali deo ekipe sa golmanima Dobožanovim i Mišovićem će od 21. jula nastaviti pripreme za Evropsko prvenstvo u Splitu”, rekao je Savić, preneo je Vaterpolo savez Srbije.

Srbiju će na turniru u Strazburu predstavljati: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Milan Bulajić (Valis), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Djordje Vučinić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nemanja Vico (Radnički), Djordje Velkić (Ortidja), Bogdan Gavrilović (Radnički), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Filip Branković (Radnički).

Kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti