Foto: Printscreen TV Prva

Iz Jakova, predgrađa Beograda, dolazi priča koja se ne čuje baš svaki dan. Ili se vidi u filmovima i sve nasmeje. Naime, Bojan Ristić je doživeo nezaboravnu noć na putu ka porodilištu, a zbog prevelike brzine policija ga je do Narodnog fronta pratila pod rotacijom.

Ristićeva supruga Aleksanda trebalo je te noći da se porodi. Objašnjava da bi svaki put kada bi čuo ženu u bolovima, još jače stisnuo gas, ni ne razmišljajući o mogućim posledicama.

On je vozio velikom brzinom kako bi što pre stigao na porođaj. Prema njegovim rečima, policija ga je jurila i stigla ga na semaforu, ali kada su shvatili da mu se žena praktično porađa u kolima, upalili su rotaciju i ispratili ga do porodilišta Narodni front. Sačekali su da se Aleksandra porodi i onda je usledilo iznenađenje. Bojanu su policajci uručili kaznu!

-Ona se drži za stomak i kako kaže – boli, i ja nagazim još više. Tako je bilo, zaista. Iskreno, da se ponovi ovakva situacija isto bih postupio. I za svoju ženu i za komšinicu – rekao je Bojan kojeg su negde oko Kombank arene uočili saobraćajci.

Bojan je gostujući na Prvoj naglasio da su policajci Mihajlo i Bojan postupili korektno i čestitali na kćerkici.

-On apsolutno nije imao alternativu, dao je sve od sebe. To sada izgleda eksplozivno i atraktivno, ali naravno da je bilo i opasno. U slučaju komplikacije bi Bojan bio nemoćan, supruga i dete bi bili izloženi opasnosti. Drago mi je što se sve dobro završilo i dobili su zdravo dete. Njegova žena se porodila u narednih pet minuta od izlaska iz automobila. Apsolutno! Bojanova supruga nije ni prošla prijem, jer je dežurna ekipa odlično odreagovala i sprovela je u salu, i tamo je završen porođaj – rekao je dr Pavlović.

nsuzivo.rs/alo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments