OFK Hajduk OFK Sirig

Juče su odigrane sve utakmice 21. kola Gradske lige Novi Sad jer je čitavo kolo bilo pomereno zbog Vaskrsa.

Lider na tabeli ekipa OFK Siriga gostovala je u Novom Sadu ekipi OFK Hajduka i nakon devedeset minuta igre odnela kući vredna tri boda. Nisu baš najbolje počeli izabranici Miljković Aleksandra, previše nervozno su ušli u utakmicu te nisu mogli da pronađu rešenje za dobro organizovanu odbranu domaćeg Hajduka. Sve to rezultiralo je prinudnim taktičkim izmenama u gostujućem taboru pa su već u 37. minutu izvršene dve izmene. Ispostaviće se da su izmene urodile plodom, jer je rezervista Brežnjak u poslednjem minutu prvog dela postigao gol i ”načeo” domaćina.

U drugom delu probao je domaćin da uzvrati, a priliku za hladan tuš propustio je Lukić Nemanja u 52. minutu utakmice. Nakon centaršuta iz prekida izašao je sam pred golmana Vidovića, međutim udarac je otišao preko gola. Druga polovina drugog dela igre pripala je gostima koji su sa još tri gola matirali domaćina. Prvo je u 69. minutu Vujanović lepim udarcem sa distance povećao na 2:0, da bi u 82. i 85. minutu rezervista Ružin Bojan postigao dva gola i postavio konačnih 0:4. Rezultat bi možda bio i ubedljiviji, ali golman Hajduka, Lišić bio je izuzetno raspoložen. Sirižani ovom pobedom zadržali su lidersku poziciju na tabeli.

igrači Siriga
Igrači siriga: Vukelja Ljubiša i Vasić Darko

OFK Hajduk: Lišić, Vojnić (od 45.Bakić), Popović J. (od 84. Stamenković), Popović A.(od 72.Baljinca) , Mirković, Lazarević (od 60. Tadić), Šakoli, Blagojević, Salihu, Lukić, Čović (od 84. Malešević).

OFK Sirig: Vidović, Radosavljević (od 37. Vasić), Ivković (od 37. Brežnjak), Tanasić, Vukelja, Grujičić ( od 78. Vulić), Dekić, Kosić, Marjanov ( od 70. Radić), Vujanović, Kojović (od 45. Ružin).

Sudijska trojka: Jurišić Spasoje, Galamboš Dejan, Pantić Aleksa

S.Š.

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments