Foto: Elbphilharmonie

Najpoznatiji španski operski pevač i svetski poznati Plasido Domingo oprostio se dirljivom porukom na društvenim mrežama od Andrije Čikića, 14-godišnjeg dečaka stradalog u krvavom piru u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Domingo je Andriju upoznao na projektu “Virtuoso” posvećenog mladim talentima na kojem se nastradali dečak takmičio.

-Moje srce je slomljeno, ogorčen sam besmislenim ubistvom koje se desilo 3. maja u školi u Beogradu, u Srbiji. Svaki gubitak života je tragedija i više kada su žrtve nevina deca. Moje saučešće svakom članu porodice i rođacima koji su izgubili voljene. Molim se za svakog od vas. Andrija Čikić nije bio samo mladi, živopisni i talentovani pijanista i briljantni muzičar sa obećavajućom budućnošću, već i ljudsko biće iz naše zajednice. Mlada osoba puna radosti i snova. Delim bol sa “Virtuosos” u neobjašnjivom gubitku. Sa njima sa podelio svoj lični bol i tugu. Moje najdublje saučešće svim porodicama koje su izgubile voljene u ovoj tragediji- stoji na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Foto: Facebook screenshot

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ljubisav
12/05/2023 07:36

Veliki covek, da su svi takvi.

Ivan
12/05/2023 10:02

Veliki čovek Placido D.-Hvala na komentaru, Andrija je bio i ostao Andjeo ….neka mu je večna slava…ostaješ uvek sa nama, takav mali-veliki genije je besmrtan on je tu i nikada ga nećemo zaboraviti….

Dragica
16/05/2023 03:17

Dirljivo napisano. Veliki covek i umetnik duboko oseca bol za nevinim zrtvama.Neka mali andjeli i sve nevine zrtve pocivaju u miru.

Mirjana Petgovic
16/05/2023 14:07

Svaka cast, Maestro. Treba imati srce I dusu, osecati I postovati ljude.

Tihomir Janićijević
16/05/2023 23:00

SRCE IMAJU SVI, ALI DUŠU SAMO POSEBNI…
VELIKI SANJAJU NA ZVEZDAMA.
BRAVO I HVALA.
TIH