Foto: Printscreen/Instagram / uki_q

Una Kablar, poznatija kao Uki Q, tvrdi da je njenu sestru sinoć je pretukao muž.

Tiktokerka je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije sa sestrinim povredama od, kako tvrdi, zadobijenih udaraca, a ubrzo zatim i objavila sliku sestrinog supruga, kao i mesta gde se, navodno, stravično nasilje, prema njenim rečima, dogodilo.

– Muž me je pretukao zbog svađe koja je, kao i svakog puta, izbila oko njegove mame. Njegova mama se mešala u naš odnos, nagovarala ga je često protiv mene i moje mame, prečudno se ponašala prema njemu. Svađali smo se danima, a sinoć mi je lupao glavom o pločice.

Ovim rečima počinje svoju ispovest za Kurir Sara H. (19), sestra poznate tik-tokerke Une Kablar Uki Q, koju je sinoć u porodičnom stanu u Rakovici brutalno pretukao suprug Damjan (23). Kako je tik-tokerka Una ranije objavila na svom Instagram profilu, Damjan je posle napada Saru i njihovu dvomesečnu bebu odvezao na Vojnomedicinsku akademiju, gde su došle i njihove porodice.

– Damjana je mama često savetovala kako da se ponaša prema meni, kao da joj je smetalo što ima ženu i dete. On je sinoć tokom naše svađe počeo da vređa moju porodicu, pa sam mu uzvratila i prokomentarisala nešto o njegovoj mami. Počeo je da me juri, davi po stanu, a onda me je bacio na pločice i udarao mi glavom o iste – isprekidanim glasom govori povređena devojka

Kako kaže, suprug, sa kojim je u braku od februara ove godine, tu se nije zaustavio.

– Najmanje 15 puta me je udario šakama u glavu dok se nisam onesvestila – navodi Sara.

Ona objašnjava da se ovako nešto nikada nije dogodilo.

– Dešavalo se da me tokom svađe ponekad gurne, ali nikada nisam imala nikakve povrede. Uzrok naših svađa je uvek bila njegova mama – kaže sagovornica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Sara H. tokom noći je na VMA prošla kroz niz pregleda, a urađen joj je i skener.

– Naša beba takođe ima modrice, a nikada nisam ni posumnjala da bi mogao da joj naudi. Mislim da su te modrice nastale dan ranije, dok ju je ljuljao jer je mnogo plakala i bila nervozna. Damjan je takođe bio nervozan i dok ju je ljuljao ona je nekoliko puta jače zaplakala. Tada mi ništa nije bilo sumnjivo, jer beba često zbog grčeva zaplače, ali sada sumnjam da joj je stezao guzu. Imala je povrede, guza je bila crna.

Podsetimo, Una Kablar u svojim objavama na društvenim mrežama podelila je i slike sestrinih povreda i rekla da su one nastale od udaraca, a potom objavila i sliku zeta, kao i mesta na kome je napao.

– Ovde ju je tukao, ponavljam udarao njenom glavom o ove pločice, dok je bila bez svesti koju je izgubila kada je prethodno davio dok nije ostala bez vazduha. Tu je ležala, išli smo do stana po osnovne stvari za Saru i bebu, pa sam slikala.

Uki u svojoj objavi na Instagramu tvrdi da je njenu sestru suprug nakon toga odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, a potom je, kako dalje navodi, pobegao.

Svađa

Damjanova mama je pretila mojoj mami

Sara H. dodaje i da posle incidenta niko od porodice supruga nije kontaktirao.

– Oni su došli ispred bolnice i branili su sina, njegova majka je ponavljala: “Moj sin to nikada ne bi uradio”. Vikala je na moju majku, zvala ju je čak telefonom i ponavljala da njen sin to ne bi uradio.

kurir.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
29/09/2022 13:53

Realno koga zabole za ovaj polusvet?

P.S. Ove povrede su mogle nastatibi na drugi nacin, to sve ceni sud na glavnom pretresu a ne tabloidni mediji…

majmune
29/09/2022 15:37
Reply to  SNS Uzivo

treba da se sramiš svog nerazvijenog mozga, a ne da širiš te bljuvotine koje nazivaš svojim mišljenjem po internetu

Marija
29/09/2022 23:41
Reply to  SNS Uzivo

Tipičan primer da svako misli da je pametan da komentariše

Tamz
30/09/2022 12:24
Reply to  SNS Uzivo

Čoveče, koji si ti smarač. Ima li neka vest da je ti nisi prokomentarisao? Pa, bar da kažeš nešto ljudski, nego sve nebulozno… Pih, bljak i fuj!

Hristina
30/09/2022 14:39
Reply to  SNS Uzivo

Mrsssss Mamu ti jebem i tebi! Sve vas treba bombardovati ,svinje bolesne! Svasta se naziva musko