Fotografiju sa sigurnosnih kamera poslao naš čitalac

Na redakciju našeg portala jutros je stigao mejl sugrađanina Siniše Cvjetičanina, koji nam se obratio sa molbom da mu pognemo u pronalaženju bakarnih cevi koje su mu okradene ispred jedne zgrade u Novom Sadu.

Fotografiju sa sigurnosnih kamera poslao naš čitatelj Siniša Cvjetičanin

– Juče oko 16.00 časova ukradene su mi bakarne cevi koje su bile vezane na krovu kombija u Ulici Vuka Karadžića ispred broja 16. Video sam da ima nekih sigurnosnih kamera i zamolio sam ljude da to pogledaju. Bili su vrlo ljubazni i ustupili su mi video snimke. Zvao sam i policiju oni su napravili zapisnik. Zamolio bih da ljudi ako prepoznaju ko je na snimaku, pomognu i jave se privatemailns@gmail.com -naglasio je sugrađanin.

Siniša ističe da je materijal platio 50.000 dinara, ali da će oni koji su to ukrali prodati na kilogram.

Fotografiju sa sigurnosnih kamera poslao naš čitatelj Siniša Cvjetičanin

-Ja sam spreman da im ponudim duplo manju cenu nego što one koštaju, a to je sigurno više nego što će oni dobiti- rekao je za naš portal sagovornik.

Na fotografijama sa sigurnosnih kamera koje su takođe stigle na našu redakciju vidi se da su u pitanju tri maloletne osobe.

nsuzivo.rs

 

 

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Oklen siti
08/03/2022 14:34

Polomiti im ruke i noge za primer ostalima..

Nedjo
08/03/2022 15:56

@Oklen siti, ne, ne njima nego policiji, pa sudijama, pa zakonodavcu koji im je omogucio kao i mnogim drugim da kradu bez straha od posledica.

Danijel
08/03/2022 18:31

Najgore je sto su to izbeglice sa kosova bez papira licne pa je i policiji tesko da ih povataju ali znaju ih oni nebrini

Fiorino
09/03/2022 06:02

Pa zar u po bela dana?

danilo
09/03/2022 22:16

onaj u sredini se zove Sava,zivi negde u Svetosavskoj