Foto: The Horoscope

Sunce sutra prelazi u znak Bika. To je obično vreme u godini kada usporavamo i planiramo svoj raspored. U vladavini Bika očekuju nas dva pomračenja- Sunca i Mladog Meseca 30. aprila, a zatim retko pomračenje tzv. Krvavog meseca 15. maja. Vladavina Bika nam donosi dva retrogradna aspekta – Pluton 29. aprila i retrogradni Merkur od 10. maja. Ovo će biti period usporavanja, teških odluka, nesigurnosti, pomešanih energija. 

Evo šta očekuje svaki znak u vladavini Bika.

Ovan

Sunce je izašlo iz vašeg znaka. Ulazak Jupitera u vaš znak je srećan znak i znači da imate moć obilja i ekspanzije. U ovoj sezoni Bika razmislite o tome šta želite da proširite u svom životu. Sezona Bika voli kreiranje planova, pa budite jasni kojim putem želite da idete.

Bik

Srećan rođendan, Bikovi! Da biste zaista iskoristili prelepu energiju vašeg godišnjeg doba, obavezno provedite vreme istražujući prirodu, upijajući isceljujuće sunčeve zrake. Pomrčina Sunca i mladog Meseca krajem meseca biće snažna kosmička sila u vašem životu i može pokrenuti promene. One će vam doneti nešto što želite ili na čemu radite već duže vreme.

Blizanci

Vaš vladar, Merkur, kreć retrogradno tokom sezone Bika, 10. maja, ali je moguće da njegovu energiju osetite ranije. Sezona Bika će za vas biti vreme usporavanja. Ako su vam misli bile svuda, ovo je vaša prilika da se smirite i udahnete. Izbegavajte donošenje velikih odluka jer ćete otkriti da vam još uvek nisu predstavljene sve potrebne informacije.

Rak
Pomračenja će povećati vašu osetljivost i ojačati vam intuiciju. Tokom ovog vremena, važno je da zaštitite svoje energetsko polje i postavite granice. Energija Bika nam pomaže da postanemo svesni svoje vrednosti, pa imajte ovo na umu ako se borite s postavljanjem granica. Ne morate se osećati krivim što ste rekli ‘ne’ ili ‘da’ ako je to ono što zaista želite! Ne morate uvek biti nežni i ljubazni prema svima.

Lav

Sezona Bika će verovatno biti prava avantura za vas! Neki dani mogu teći s lakoćom, a neki kao teška bitka. Zbog ovoga ‘napred – nazad’, budite posebno pažljivi. Energija sezone Bika je takođe dobar trenutak da skrenete pažnju na svoje finansije.

Devica

Kao zemljani znak, vi ćete cvetati pod ovim energijama. Ovo je vaša prilika da stvorite neku strukturu i rutinu. Kada stvari teku na metodičan način, to može biti umirujuće za vašu dušu. Pratite svoju intuiciju kada trebate preduzeti neku akciju i imajte na umu da će vaš vladar, Merkur, ući u retrogradnu fazu.

Vaga

Imate snažnu kreativnu energiju na svojoj strani pod Suncem u Biku. Sezona Bika je vaša prilika da stvorite malo više rutine u svom svakodnevnom životu. Ako ste se osećali rastreseno u poslednje vreme, iskoristite ovu energiju da stvorite veću stabilnost u svom životu. Budite nežni prema sebi i imajte poverenja u život.

Škorpija

Pomračenje Meseca 15. maja pada u vaš znak, tako da će to biti veliki događaj za vas ove sezone. Pomračenje Krvavog Meseca je preteča promjena i transformacije, a kako pada u vaš znak, vjerojatno ćete osjetiti najveći dio ove energije. Transformacija je dio onoga što jeste. Pod Suncem u Biku, fokusirajte se na brigu o sebi i odvajanje vremena za zadovoljstvo. Povežite se sa svojim centrima zadovoljstva i dozvolite sebi da osjetite kreativnu inspiraciju.

Foto: Byrdie

Strelac

Ovo je vaša prilika da se pozabavite teškim stvarima u svom životu koje ste gurali pod tepih. Imate priliku da dovedete stvari u red. Ako preuzmete odgovornost i budete zreli u vezi sa svim čime se treba baviti, uštedećete sebi mnogo muke u budućnosti. Ako su vam problemi s novcem u prvom planu, ova energija takođe može doneti rešenja.

Jarac

Morate paziti na ovaj period ako stvari ne shvatite ozbiljno. S vašom snažnom zemaljskom energijom postoji tendencija da se previše prizemljite, što vam može uzrokovati osećaj zaglavljenosti. Ako se ovaj osećaj javi, usredsredite se na preduzimanje malih koraka – odvojite vreme za zadovoljstvo.

Vodolija

U poslednje vreme bilo je toliko jakih, zemaljskih uticaja u vašem horoskopskom znaku da se osećate prilično teško. Možda je ova energija dovela do toga da ste osetili potrebu za povlačenjem u samoću. Pod uticajem pomračenja Sunca i mladog Meseca, dobićete neke davno zaslužene nagrade.

Ribe

U Ribama se u poslednje vreme događalo mnogo aktivnosti s neverovatnom konjukcijom Jupitera i Neptuna i dodavanjem Marsa koji obilazi vaš znak. Sva ova energija vam je slala kreativne talase inspiracije i strasti. Mars vam je takođe možda davao dodatni podsticaj energije. Iskoristite ovu energiju da očistite sve što u vašem životu nije dobro i fokusirate se na ono što je zaista važno.

sensa.hr/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments