Претрага
Претрага
Close this search box.

SUZE VELIKE ŠAMPIONKE: Pogledajte kako je Ivana Vuleta proslavila sjajan skok od 7,14 metara na SP i koga je prvo zagrlila (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/RTS

Sjajna Ivana Vuleta leti u Budimpešti! Posle skoka od 7,05 metara u drugoj seriji, naša sjajna atletičarka skočila je 7,14 metara i zacementirala se na prvom mestu u finalu Svetskog prvenstva!

Odmah po skoku, ona se uhvatila za glavu, nije mogla da veruje šta je postigla, a leđima se okrenula dok se merila konačna daljina.

Srpska atletičarka je bila vrlo emotivna kada je na ekranu videla rezultat od 7,14 metara. Odmah je kleknula, a suze su same krenule da idu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sportal.rs (@sportal_srbija)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Telegraf.rs (@telegraf.rs)


Posle skokova koji su ostavili Budimpeštu bez daha, u koje je i Ivana teško poverovala da su bili ispravni, Srpkinji je prva čestitala Amerikanka Tara Dejvis Vuhdol, devojka čija priča inspiriše mnoge. Bile su to veoma emotivne scene, tokom kojih je Ivana plakala i nije uspevala da se zaustavi, pod vidljivo jakim emocijama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели diegomenzi (@diegomenzi)


Iako joj je Tara trenutno najveća rivalka i iako je jedina pokušala koliko-toliko da isprati Srpkinju u Mađarskoj, mlada američka sportiskinja (24) pokazala je da nema ni trunku sujete, niti negative u sebi. I kada je nakratko bila prva i kada je Ivana preuzela prvo mesto, a i onda kada je prestupala, Tara se sve vreme smejala i poznato je da tako ide kroz život i da tu energiju širi i na sve oko sebe.

Pogledajte na videu kako izgledalo:

NE ZNAM DA LI SAM U ŽIVOTU OVAKO PLAKALA!

“Ne znam šta bih rekla. Meni se sve ovo i dalje čini kao velika šala. Toliko dugo čekam na ovo, da je to strašno. Od 2013. godine i prve medalje, toliko toga je bilo, toliko uspeha, pokušaja, neuspeha, ovakvih i onakvih. Posle 10 godina da uspem da na jednom takmičenju konačno napolju osvojim zlatnu medalju i da skočim novi lični rekord. To je bukvalno najlepši mogući dosanjani san. Ne znam da li sam u životu toliko plakala, apsolutno sam van sebe, mnogo sam ponosna“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Telegraf.rs (@telegraf.rs)

“Ovo je samo potvrda da je iskustvo moj najveći saveznik. Apsolutno nisam imala jednu sumnju da sam spremna za to. Samo sam čekala priliku da se konačno poklopi jedno sa drugim. Bila je prelepa atmosfera. Kao da sam skakala kod kuće. Imala sam ogromnu podršku sa tribina, od devojaka sa kojima sam skakala, jedno od najlepših iskustava ikad”, rekla je Vuleta za Dnevnik RTS-a.

“Ovo su trenuci za koje se živi. Samo saznanje da proživljavaš nešto najlepše što možeš u poslu koji radiš i to da možeš da to podeliš sa svojim najbližima, to je stvarno… Apsolutno je bez cene”, kazala je ona kroz široki osmeh.

“Događale su se neke stvari (na prethodnim turnirima) koje su bile van mog domena i ništa nisam mogla da uradim. Retko kad mi se događalo da slučajno osvojim medalju. Ne, uvek sam bila maksimalno spremna, nekad sam vredela za zlato, nekad za četvrto mesto, ali svaku put sam dala sve što sam mogla. Apsolutno sam srećna što sam je dočekala. Mogla sam i da je ne dočekam”.

“Neopisiv je osećaj, stvarno. Ovo je kao droga, navučen si što si više u ovome. Toliko sam srećan. Ne toliko što je medalja, presttali smo da brojimo, kako god to zvučalo, ali kad znaš da postoji neka rezerva koju tek treba da ispuniš… Jedva čekam da vidim neke drage ljude, da proslavimo ovo”, dodala je Ivana Vuleta.

Bio je ovo jedan od najuspešnijih dana u njenoj velikoj karijeri i dokaz da njeno vreme i dalje traje i trajaće. Sledeće godine ona će imati još jedan veliki motiv, da napadne i olimpijsko zlato, jer je to posle nedeljnog skoka u Budimpešti jedino zlato koje joj nedostaje. Eto kakva je to šampionka.

telegraf.rs/MONDO

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti