Foto: printscreen/Pink

Srbiju je pre pet dana zadesila neopisiva tragedija, kada je u sredu 3. maja dečak K.K. (13) ušao u svoju Osnovnu školu “Vladislav Ribnikar” na Vračaru i iz vatrenog oružja usmrtio sedam devojčica, jednog dečaka i čuvara škole Dragana Vlahovića.
Dečak je ranio još šestoro svojih školskih drugova i drugarica, kao i nastavnicu istorije.

Samo dan nakon masakra kakav se nije desio na ovim prostorima, U.B. (21) je u selu Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca, takođe iz vatrenog oružja usmrtio osmoro ljudi, i nekoliko teško ranio. Usled ove dve nezamislive tragedije, Vlada Republike Srbije donela je odluku da u čitavoj zemlji bude proglašena trodnevna žalost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

Zbog ovakve odluke, kao i iz poštovanja prema nevinim žrtvama, porodicama i prijateljima nastradalih, televizija Pink danas je donela odluku da još uvek na ekranima ne emituje svoj redovni program, između ostalog i rijaliti “Zadrugu”.

– Iz najdubljeg saosećanja i poštovanja prema žrtvama dve nezamislive tragedije u našoj zemlji, i prema svima koji su svoje najbliže izgubili, televizija Pink će i u narednim danima emitovati izmenjen program. Ovim putem želimo da još jednom izjavimo najiskrenije saučešće porodicama i prijateljima onih koji su nepravedno izgubili svoje živote – saopštili su sa televizije.

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
08/05/2023 21:09

Ju naopako pa kako ce sad vasi glasaci da popune vreme, more zabrana i tacka, da i ostavke! 🙂

Last edited 27 dana ranije by SNS Uzivo
Zoran
08/05/2023 21:31

Krivi ste za kulturno trovanje nacije!

Paja patak
08/05/2023 21:56

Jel moguce da je kod Mitrovica proradila samosvest ili se samo varam# jer je ipak dobio naredjenje sa vrha…

Dragica
08/05/2023 22:34

Nije reč o poštovanju treba zatvoriti potpuno Pink i hepi zbog propagiranja nasilja i krimosa uz to i dubai pokretne wc šolje takozvane modelima dame i staklene….

Stefan
09/05/2023 10:34

Ma ovo je samo privremeno, vec sledece nedelje zadruga 24/7 na Pinku. Lazno saosecanje pacovcine Mitrovica i njemu slicnih.