Fruškogorac Futog

Ekipa Fruškogorca iz Sremske Kamenice upisala je i treću pobedu za redom i uz nerešeni ishod pre četiri kola nalazi se u mini seriji od četiri utakmice bez poraza.

Gosti iz Futoga nisu došli u Kamenicu sa belom zastavom što se i videlo od samog starta. Futožanima će svaki bod do kraja prvenstva biti izuzetno značajan u njihovoj borbi da pobegnu iz opasne zone, zone ”ispadanja”. Uspeo je Fruškogorac nakon deset minuta igre da nametne svoj stil pa je već u 18. minutu Radaković doneo prednost nakon kontranapada i odlične rekacije iskusnog sudije Čobanova koji nije dosudio faul već pustio prednost koja je rezultirala golom. Druga polovina prvog dela igre pripala je gostima iz Futoga, koji su nakon prekida stvarali šanse i pokušavali da ugroze gol Medića.

U drugom poluvremenu ista slika. Fruškogorac je nametnuo svoj tempo igre i stvarao šanse. U 59. minutu igre nakon kornera Fruškogorac dolazi do drugog gola. Najviši u skoku bio je levi bek Marko Ušćumlić kojem je ovo prvenac u dresu Fruškogorca. Nakon gola ponovo period igre u kojem su gosti stvarali šanse. Detalj koji je obeležio utakmicu jeste sjajna intervencija golmana Futoga Marković Vladimira u 69. minutu utakmice. Dragojlović je sjajno šutirao a loptu iz rašlji ”vadi” Marković, sjajnu paradu možete videti na snimku na 01:39 .

Fruškogorac: Medić, Branković (od 65.Zeković), Ušćumlić, Tucakov, Perović, Dragojlović, Sapundžić N, Adamek (od 65.Milojević), Radaković (od 87.Sapundžić V), Bogdanov (od 87.Petrović), Jevtić (od 78.Reljić).

OFK Futog: Marković, Beronja, Vulić, Karanović, Sakač, Martić (od 59. Mikson), Čepić, Meselđija, Stevanovski, Dragutinović, Ardalić.

Sudijska trojka: Čobanov Dejan, Kaplijev Petar, Radić Stefan

S.Š.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments