Foto: Printscreen/Instagram/djukanovic_milica's profile picture djukanovic_milica
Za vreme svoje veze sa dečkom, mlada Novosađanka Milica Đukanović, drastično se ugojila, a kad je došlo vreme da zajedno izgovore sudbonosno da to se nije dogodilo.

Jedan od razloga zašto je Milicu ostavio, sada već bivši partner, je, kaže ona, zbog viška kilograma koje je dobila tokom njihove zajedničke veze. A pomenuti problem datira još od studija u Novom Sadu gde je, kako priča, samo sedela, jela i učila.

– Dugo sam se bavila tenisom, ali kad sam došla na studije, samo sam sedela učila i jela. Tad sam se prvi put ugojila (imala sam 117 kg). Međutim, tada sam uspela da za 5 meseci skinem 52 kg i vratim se na svoju kilažu od 65 – priča ona, te dodaje da su pravi problemi tek nastupili kasnije.

Foto: Printscreen/Instagram/djukanovic_milica’s profile picture djukanovic_milica

– Ušla sam u vezu i tu sam se još više opustila. Tako sam se još više ugojila dok nisam stigla do 135 kg – priča ona za TV Prva.

Kad je došlo vreme da njen partner i ona jedno drugom obećaju večnu ljubav, to se nije dogodilo – bar ne sa njegove strane. Dečko ju je ostavio pre venčanja, a njegov postupak je bio okidač da započne transformaciju.

-Meni je bio povređen ego i tad sam krenula u borbu protiv viška kilograma. Sve sam osmislila u svojoj glavi – tretmane koje ću da praktikujem, trenere koje ću da angažujem…Trebalo mi je 9 meseci da skinem višak kilograma”, objašnjava ona kako je skinula 70 kg i povratila svoju kilažu od 65.

Iako mnogi misle da je Milica išla na smanjene želuca, a kasnije i na skidanje viška kože, ove trvrdnje ona automatski demantuje.

-Nisam išla na ove tretmane, sve sam radila prirodnim putem, ali mi mnogi ne veruju-kaže Milica.

Mnoge devojke koje žele da krenu njenim putem često je pitaju za savet. Milica kaže da promena mora da krene iz lične potrebe i da devojke koje krenu njenim stopama trebalo bi da potraže stručnu pomoć.

prva.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Werewolf
12/04/2022 06:39

Svaka čast.
Ali gde nestade višak kože?