Foto: exitfest.org

Ogranizatori EXIT festivala, zvanično najboljeg festivala u Evropi, najavili su poskupljenje ulaznica, a kako navode do sada su mnogi veliki festivali već u startu značajno podigli svoje cene

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

– Globalni porast cena festivalskih ulaznica jedna je od posledica inflacije, ali i sve glasnija tema u svetskim medijima. Mnogi veliki festivali već su u startu značajno podigli svoje cene, a određeno poskupljenje tokom kampanje će doživeti i ulaznice za EXIT- stoji na sajtu festivala.

Ono što nude pre samog poskupljenja su “early bird ulaznice”, a tačan iznos nove cene još uvek nije poznat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

– Njihova javna prodaja počinje u utorak, 15. novembra tačno u podne i očekuje se da će biti rasprodate u nekoliko minuta. Svi koji u prvih 48 sati kupe prve festivalske ulaznice za EXIT 2023, kao i one koje će se u prodaji naći nakon njih, imaju mogućnost da u narednih osam meseci osvoje uzbudljive nagrade! Ovo je Exitov način da se zahvali onima koji iz godine u godinu pokazuju koliko im je festival važan i da već sada žele da zakorače u EXIT Univerzum na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula 2023. godine., kao i one koje će se u prodaji naći nakon njih, imaju mogućnost da u narednih osam meseci osvoje uzbudljive nagrade! Ovo je Exitov način da se zahvali onima koji iz godine u godinu pokazuju koliko im je festival važan i da već sada žele da zakorače u EXIT Univerzum na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula 2023. godine- navedeno je na sajtu.

Foto: nsuzivo.rs

Ono što organizatori ističu je i velika nagradna igra za sve koje ulaznicu kupe do četvrtka, 17. novembra u podne.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na Exitovom sajtu.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
mrki
09/11/2022 13:40

sns-exit, šta reći….