Foto: Printscreen You tube

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji u Torinu, prinuđena je da zbog svog zdravstvenog stanja obustavi predstojeći nastup u okviru promotivne turneje, kojom svoju pesmu “In corpore sano” predstavlja evrovizijskim fanovima širom Evrope.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by konstrakta (@konstrakta.djuric)

Kako je otkrila pratiocima na Instagramu, zbog zdravstvenih razloga bila je prinuđena da otkaže nastup u Madridu.

-Neće biti prilike da gledate nastup na predevrovizijskom koncertu u Madridu, koji se održava 16. aprila, iz zdravstvenih razloga. A za Torino umetnica mora biti zdrava- objavljeno je na jednoj od njenih Instagram stanica.

Podsetimo, Konstrakta će boje Srbije braniti u drugom polufinalnoj večeri Evrovizije, 12. maja.

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, zahvaljujući pobedi sastava Måneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni”.

b92.net

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments