Foto: skvolley.com

Turnir u uličnoj odbojci, 14. po redu, pod nazivom “Trofej SK Volley”, uspeo je u potpunosti, na radost svih učesnika! Devojčice i dečaci, iz 150 ekipa, njih oko 1000, koji su predstavljali svojih tridesetak klubova, odigrali su veliki broj utakmica, družili se i uživali na terenima OŠ ”Miroslav Antič” u Futogu, a u isti mah napravili dobro delo – učestvujući u akcijjama za humanitarnu organizaciju ”Prvi korak” tj za nabavku specijalnog robotizovanog sistema “Lokomat Pro” i ekološko – humanitarne organizacije, ”Čepom do osmeh”

Foto: skvolley.com

Mladje devojčice, odbojkašice rodjene 2010. su bile sjajne, odigrale su bezbroj utakmica, da bi na kraju, posle velikih uzbudjeja, plasman bio sledeći: prvoplasirane su bile Futožanke, odbojkašice ŽOK Futog, drugoplasirane iz zrenjaninskog Proletera , dok su u borbi za bronzu, devojčice iz novosadske Mlladosti, nadigrale ekipu Libera iz Bačkog Gradišta. Za najbolju odbojkašicu izabrana je Natalija Tintor, iz pobedničke ekipe!

Kod devojčica, u konkurenciji 2008. godišta, slavile su odbojkašice Futog west, druge su bile predstavnice TSK Volley a treće, igračice, OK Grbič. MVP ove kategorije bila je Kristina Petrović iz ekipe Futog West.

Foto: skvolley.com

Mali odbojkaši, dečaci rodjeni 2009. su bili odlični. Nakon grupne faze, za medalje su igrali odbojkaši Kleka, koji su na kraju postali šampioni, Proleter iz Zrenjanina koji se okitio srebrom, a predstavnici OK Vojvodina Ns seme, bronzom. SK Volley je ovoga puta ostao bez odličja ali su njihovi dečaci igrali zaista veoma dobro. Mladjani odbojkaš, Grbić iz OK Klek, je zasluženo poneo epitet najboljeg pojedinca!

U konkurenciji starijih dečaka, zlato su osvojili zaista i najbolji, odbojkaši SK Volley 1, srebro SK Voley 2 a bronzu, ekipa OK Kulpin, koja je po prvi put uzela učešće na Trofeju. Luka Batez , iz pobedničke ekipe, bio je najbolji odbojkaš medju svim svojim sjajnim vršnjacima!

Foto: skvolley.com

Pored predstavnika humanitarne organizacije ”Za prvi korak” i ”Čepom do osmeha” Trofeju su prisustvovali i naši legendarni odbojkaš, Vladimir Batez, trofejni stručnjaci Nedžad Osmankač i Siniša Gavrančić, kao i predsednik sportskog saveza Novog Sada, Mićo Radanović, te sinonimi za futošku odbojku, Sreta Milkov i Goran Vorkapić, koji su u prisustvu Vase Mijića, jednog od organizatora 14. Trofeja, kao i godinama unazad, podržali ovu humanitarnu akciju.

-Uz zahvalnost svima, trenerima, odbojkašima i odbojkašicama, njihovim roditeljima, nasšim vrednim volonterima, Nemanji Joviševiću, direktoru škole ”Miroslav Antić”, na čijim terenima se održavalo takmičenje, zakazujemo, novo, 15. druženje, za jun 2023, prenosi skvolley.

skvolley.com

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments