Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vladimir Andrić, predsednik Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata u JGSP “Novi Sad”, objavio je na Fejsbuku da će se u JGSP “Novi Sad” sutra održati sastanak na kojem će prisustvovati Žarko Mićin, šef kabineta gradonačelnika.

Radnici Gradskog saobraćajnog preduzeća najavili su da će u ponedeljak, 7. februara, obustaviti rad ukoliko im se ne uvećaju zarade. Kako bi se situacija u ovom preduzeću stabilizovala radnici i predstavnici Grada sutra će imati sastanak.

Foto: Fejsbuk

Podsećamo, direktor ovog preduzeća Ivan Radojičić istakao je za naš portal da ni u jednom momentu u preduzeću u prethodnom periodu nisu ignorisani zahtevi zaposlenih za povećanjem zarada, jer se slažu da one trebaju da budu veće a da je nažalost gradski prevoznik je od početka pandemije suočen sa veoma teškom finansijskom situacijom.

Dodao je i da su uprkos takvoj finansijskoj situaciji, preduzete sve trenutno raspoložive mere, pa su u skladu sa zakonskim mogućnostima povećana primanja zaposlenih, koja su dodatno uvećana i za 7 posto, koje je dao Grad Novi Sad.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments