Претрага
Претрага
Close this search box.

Veliko srce Luke Dončića: Plaća sahranu za sve ubijene u školi na Vračaru

Foto: Tanjug/AP

Poznati košarkaš Luka Dončić odlučio je da plati sve troškove za sahranu i sve što bude potrebno za žrtve masakra u OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru.

Takođe, Dončić će platiti i sve što je potrebno za savetovanje i pomoć svima koji su prošli kroz ovu traumu, uključujući i sve đake, učenike koji su bili svedoci, kao i porodice mališana.

Dončić se oglasio putem Instagrama i pružio podršku Srbiji i svima koji su pogođeni tragedijom, a sada je to pokazao i delima.

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, Dončić je odlučio da plati sve troškove sahrane i sve ostalo što je potrebno za sve žrtve tragedije.

I sam Dončić ubrzo je potvrdio ovu informaciju, istakavši da će njegova fondacija pružiti pomoć porodicama, učenicima i nastanvicima.

– Zbog tragedije i izgubljenih dečijih,nevinih života moje srce je slomljeno! Moje misli su sa porodicama žrtava i celom nacijom. Moja fondacija,povodom ovog teškog i nemilog dogadjaja, pruža podršku svim porodicama, učenicima i nastavnicima osnovne škole Vladislav Ribnikar – poručio je Dončić.

Podsetimo, tragedija koja se desila rano ujutru 3. maja u školi, gde je 13-godišnji K. K. ubio osam đaka i čuvara škole, potresla je čitavu Srbiji, ali i košarkaški svet!

Telegraf.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti