Претрага
Претрага
Close this search box.

Vidić predstavio svoj tim ako pobedi na izborima za predsednika FSS – velika imena u igri

Nemanja Vidic
EPA/ ALBA VIGARAY

Nemanja Vidić, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, predao je u ponedeljak ujutru predlog sastava Izvršnog odbora po svom izboru, ukoliko 14. marta pobedi na izborima!

Ono što svakako privlači najviše pažnje jeste izbor kandidata za mesto potpredsednika, odnosno Vidićeva ideja da u Srbiju vrati Milorada Mažića. Pored Mažića, tu su Branko Milutinović, Petar Jovanović i Slavoljub Muslin.

Milutinović je osnivač kompanije “Nordeus”, jedne od najuspešnijih srpskih firmi u industriji video-igara, Jovanović će biti zadužen za finansije, dok bi Muslin bio zadužen za sportska pitanja.

Foto: Privatna arhiva/ Telegraf.rs

Članovi Izvršnog odbora, ukoliko Vidić pobedi, biće: Dragoljub Vukadinović, Milan Jovanović, prof. Veroljub Dugalić, Danko Lazović, Jovana Damnjanović, Branko Babić, dr Vladimir Dugalić, Dragomir Stanković, Ivan Karapetrović i Rade Todorović.

Pomenimo i to da je Vidićev protivkandidat Dragan Džajić i da se tokom dana očekuje da i on dostavi svoj konačan spisak, odnosno predlog sastava IO.

Dragan Dajić, Vladimir Petrović Pižon
Foto: MN Press

“Sportklub” je u nedelju veče već javio da će Branislav Nedimović i Ljubiša Tumbaković biti potpredsednici ukoliko Džajić pobedi na izborima.

U Džajićevom timu, kada je u pitanju IO, biće mesta za Vladana Gašića (FS Istočne Srbije), Marka Zdravkovića (FS Beograda), Dragana Simovića (FS Vojvodine), Nebojšu Živanovića (FS Zapadne Srbije) i Dragomira Lazovića (Zajednica superligaša), kao i Vladimira Petrovića Pižona. Opet, napominjemo, Džajić bi tek trebalo da preda svoju

Telegraf.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
27.02.2023 14:43

Puna podrska za Nemanju Vidica, ili ce neko strucan da preuzme kormilo, ili ce ovi SNS strucnjaci da uniste sve zivo i mrtvo 🙂

Last edited 1 Godina Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti