FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad jug-petlja Kovilj, od 25. do 27.aprila, od 7 do 16 časova, radovi na postavljanju nove čelične zaštitne ograde.

Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru Novi Sad – Beograd, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Obilaznici oko Beograda, petlja Orlovača – petlja Ostružnica, u smeru ka Ostružnici, 26. aprila od 12 do 12.30 časova, biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na defektaži oštećenog hidranta u tunelu Lipak.

Doći će do zatvaranja preticajne saobraćajne trake unutar leve cevi tunela Lipak. Saobraćaj će se odvijati desnom saobraćajnom trakom leve cevi tunela Lipak.

Auto-put E-75, petlja Bačka Topola – petlja Feketić, smer ka Novom Sadu, do 9. maja radovi na rehabilitaciji puta.

Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok su vozna i zaustavna saobraćajna traka zatvorene za saobraćaj.

Auto-put E-763, tunel Šarani, smer ka Čačku, 26. aprila od 9 do 17 časova, radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje. Radovi u jednoj traci kroz desnu cev tunela Šarani i doći će do par povremenih obustava saobraćaja u trajanju do 10 minuta istovremeno kroz obe tunelske cevi. Saobraćaj će se kroz desnu cev tunela Šarani, u smeru ka Čačku, odvijati jednom trakom.

Čoka-Kikinda, radovi na redovnom održavanju od 25.do 30. aprila od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanjem vozila, regulisano semaforima.

Gložan-Begeč, od 7 do 17 č, do 3. juna radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments