Vučelić podneo ostavku u Partizanu: Radio sam u najboljoj meri svojih mogućnosti – više ne mogu

Foto: Tanjug

Prvi čovek fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić podneo je danas ostavku na funkciju predsednika – saznaju „Novosti”

Prema našim informacijama, on je ovu svoju odluku obrazložio svojim najbližim saradnicima u taboru crno-belih. Kako prenose izvori „Novosti”, Vučelić je užem rukovodstvu kluba, između ostalog, kazao da mu je „funkcija predsednika Partizana bila velika čast, teška dužnost i obaveza”.

– Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti – više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali – naveo je Vučelić.

Podsetimo, on je na čelo velikana iz Humske doša 2016. godine, a prethodno je od 2014. obavljao funkciju potpredsednika. Pod njegovim kormilom osvojena je dupla kruna u sezoni 2016 – 2017. Takođe, tri puta su crno-beli podizali i trofej Kupa Srbije – 2017, 2018 i 2019. Za to vreme Partizan je dva navrata igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i isto toliko puta u Ligi konferencije. Tokom nastupa u najmlađem evropskom takmičenju izborena su dva učešća u eliminacionoj fazi.

Novosti

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Knez
30.08.2023 23:58

0 comments koja laz. mrsss

Povezane vesti