Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Svega četiri ulice unutar naselja Sajlovo ostalo je neasfaltirano. Kako je istakao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prilikom današnjeg obilaska ovog naselja, sve ulice će uskoro biti pokrivene asfaltom.

Naime, dve ulice su već u procesu projektovanja a za koji mesec će se krenuti i u samu realizaciju radova.

-Ulice Generala Veljka Radenovića i ulica Save Josića su u projektovanju vodovoda. Nisu do sada urađene samo zato što nisu bile obuhvaćene protokolom JKP „Vodovod i kanalizacija“. To će biti urađeno u narednih par meseci, čim „Vodovod“ uradi projekat, odmah ćemo proširiti mrežu na te dve ulice i početi sa asfaltiranjem. To će svakako biti rešeno ove godine, a mi ćemo gledati da bude završeno u prvih 7-8 meseci – naveo je gradonačelnik.

Istakao je da postoje i dve ulice koje su bile van regulacionog plana, ulica 25. i 39., tačnije bile su van građevinske zone. Te dve ulice prvo treba da uđu u regulacioni plan a potom će uslediti radovi.

 – Polako Sajlovo dobija obrise jednog uređenog, komunalno opremljenog naselja. Kad svi dobiju vodovod, kanalizaciju, asfalt, obdanište i mesnu zajednicu i hram, onda je to naselje koje ima sve što mu je potrebno – rekao je Vučević.

Kako je napomenuo, u uređenje 37 ulica na Sajlovu do sada je uloženo gotovo 13 miliona dinara.

nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sajlovo
26/01/2022 15:09

Prva ulica koja je dobila mrezu novog vodovoda je Save Josica.Kanalizacioni vod je pusten 2013 god.Ulica nije asvaltirana iz drugih razloga.Greske u projektu ulice,vlasnistvo parcele nije preneseno na grad itd……

Jelcsme da prizna
26/01/2022 15:12

Moze komentar osobe sa slike povodom bazena na SPENSu koji ne moze da se koristi sa takkicenja jer nisu odradili staze i startne blokove kako valja
Jel da da su namerno ubrljali opet samo da ne bude koristi od bazena

anonym
26/01/2022 16:34

A Veternik ?

Klaudia
26/01/2022 16:38

Kada će na red doći Adice???