Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas teško povređene u masakrima u OŠ “Vladislav Ribnikar” i Malom Orašju kod Smedereva, koji su na lečenju u Kliničkom centru Srbije.

Prema pisanju ovog portala, sa šefom države bili su i direktor KCS dr Milika Ašanin, kao i prvi čovek Urgentnog centra Marko Ercegovac.

– Nadam se i verujem u snagu teško povređenih u dva masakra, u školi Vladislav Ribnikar i Malom Orašju, da će izdržati sve i pobediti. Molim se za njihove živote i brz oporavak – napisao je Vučić na instagram profilu @buducnostsrbijeav.

Vučić je posle obilaska povređenih rekao da je zahvalan svima iz Kliničkog cntra Srbije koji se brinu o njima.

– Obišao sam danas najteže povređene iz škole “Vladislav Ribnikar” i iz Malog Orašja. Zahvalan sam i Marku Ercegovcu i Miliki Ašaninu, svim lekarima, svim sestrama koji brinu i o ovim najteže povređenim, kao i o onim koji imaju ortopedske povrede. Velika je borba i za život Petra Mitrovića. Svi se nadamo da će preživeti. Dve divne devojčice, i učiteljica iz Ribnikara su bolje, iako još niko neće ništa konačno da kaže. Reč je o divnoj deci i divnoj ženi – rekao je Vučić i iskoristio priliku da, uz zahvalnost svim lekarima i sestrama, pa zamolio sve medije da govore o ovim, divnim ljudima, žrtvama, a ne o ubicama:

– Ovo su naši heroji, a ne ubice. Molim vas da i tome zajednički povedemo računa.

Pink.rs/Novosti

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
25/05/2023 14:52

Vala nicija nije do zore gorela… 🙂

Last edited 10 dana ranije by SNS Uzivo
SNS Uzivo
25/05/2023 18:31

Mogu reci da mi presednik uopste ne izgleda dobro, a naredne dve nedelje su kljucne… 🙂

Last edited 10 dana ranije by SNS Uzivo