Ataimages

Srpska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji Ana Đurić Konstrakta na kladionicama zauzima 15. mesto, dok prema mišljenju mnogih fanova ovog prestižnog takmičenja treba da osvoji 4. mesto.

Naime, Konstrakta se poslednjih dana na kladionicama popela na 15. mesto, od ukupno 40 zemalja učesnica Evrovizije koja se održava u Torinu.

Petnaesto mesto, koje sada zauzima, je najbolji dosadašnji rezultat na kladionicama kada je reč o ovogodišnjoj srpskoj predstavnici.

Foto: Ptontskrin/ eurovisionworld.com

Ipak, ono što je zanimljivo je to da na zvaničnom sajtu Evrosonga postoji anketa u kojoj mogu glasati fanovi iz svih zemalja, a naša predstavnica je tu zauzela 4. mesto, dok je Italija na prvom, Švedska na drugom, a Španija na 3. mestu.

Ipak, na prvom mestu, sa najviše šansi za pobedu na kladionicama, su kao i svih prethodnih nedelja predstavnici Ukrajine – muzički sastav “Kalush Orchestra” i pesma “Stefania”.

Foto: Ptontskrin/ eurovisionworld.com

Na drugom mestu su, kao i do sada, Italijani, a na trećem Švedska.

Kada je reč o zemljama regiona, Srbija se i dalje najbolje kotira. Hrvatska se nalazi na 31. mestu, Crna Gora je na 36. poziciji, dok su na poslednja dva mesta Slovenija (39) i Severna Makedonija (40).

novosti.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments