Foto: Printscreen/ Instagram / KSSrbije
Ženska 3×3 reprezentacija Srbije otputovala je danas u Tel Aviv, gde će kroz kvalifikacioni turnir 3. i 4. juna pokušati da se plasira na Evropsko prvenstvo u austrijskom Gracu, koji će biti održan ove godine od 9 do 11. septembara, objavio je na svom Instagram profilu KSSrbije.

Srbiju će u Tel Avivu predstavljati Katarina Zec, Snežana Čolić, Žaklina Janković i Aleksandra Račić, na čelu sa selektorkom Natašom Ivančević.

Reprezentivke Srbije će se u kvalifikacionoj grupi D, koja će biti jedina koja broji četiri ekipe, sastati sa ekipom iz Hrvatske, Ukrajine i Slovačke.

Naše devojke u petak 3. juna od 11.45 časova igraju prvi meč sa Ukrajinom, od 15.50 protiv Hrvatske i od 19.05 protiv Slovačke.

– Idemo korak po korak, od meča do meča… Imamo jaku grupu, jedinu sa četiri ekipe, ali se nadam najboljem. Verujem da je prošlogodišnje iskustvo dalo devojkama neki novi kvalitet. Na najbolji način smo iskoristili pripreme, Košarkaški savez Srbije nas je maksimalno podržao i obezbedio najbolje uslove za pripreme. Nedavno smo učestvovali na turnirima u Brnu i Budimpešti, što nam je mnogo značilo. Odlučili smo se za četiri igračice koje su trenutno u najboljoj formi i najbolje se slažu na terenu. Želela bih da se zahvalim Dragani Gobeljić i Tamari Rajić, koje su tokom priprema bile sa nama i odnosom i zalaganjem zaista mnogo pomogle da se podigne kvalitet ove reprezentacije. Ponavljam, neće biti lako u Tel Avivu, ali verujem u ove devojke, njihovo zalaganje i sigurna sam da će ostaviti srce na terenu – kaže selektorka ženske 3×3 reprezentacije Srbije Nataša Ivančević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KSSrbije (@kssrbije)

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments